Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerinted , ha anyosom kibesze...

Szerinted , ha anyosom kibeszeli nekem a sogornomet, akkor engem is kibeszel a sogornomnek? Sogornom szemeben így drágám, úgy drágám. Amikor nincs ott, nekem mindenféle reteknek elhordja, hogy lusta, rendetlen, csunya..

Figyelt kérdés
Örül, ha a férjem öccsével összevesznek, konkrétan kacarászik rajta, vagy ha valami baj éri pl. Koronavirusos volt a lány és családja, akkor is úgy mondta nekem hogy örült neki.... velem szemben is mézesmázas, szerintetek a hátam mögött velem is ilyen? Mondjuk én az unokái anyja vagyok és a fia felesége nem csak párja, de szerintem ez mindegy is.
2022. nov. 20. 23:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
99%, hogy téged is...
2022. nov. 21. 10:26
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelmű, hogy ha te nem vagy ott valószínűleg a másik menyének adja elő ugyanezt rólad!
2022. nov. 21. 12:05
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem a saját lányát,hanem a férjem testvérének a barátnőjét beszéli ki.

Igen, nekem is ez teljesen új volt, hogy örülhet valaki a másik ember betegségének, ráadásul tényleg rosszul volt. Gusztustalan az ilyen ember, tartom a távolságot.

2022. nov. 21. 16:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Ram nem mondhatja, hogy lusta, rendetlen vagyok,mert nyilvanvaloan nem igaz. Ugy lebuktatnam egyszer... egyebkent ez a lany is szep, csinos, de ramondja, hogy csunya az a lany.
2022. nov. 21. 16:49
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező,és téged mi akadályoz meg abban, hogy ellentmondj neki? Hogy megvédd a sógornődet?
2022. nov. 25. 10:28
 26/26 A kérdező kommentje:
Amikor mondta, hogy csúnya, akkor ellent mondtam neki, hiszen szep a lany. Az viszont igaz, hogy lusta, rendetlen stb., de a lany szemebe nem mondja. Annak, hogy orul a betegsegenek stb. mit kellett volna mondanom? Megdobbento volt ..
2022. nov. 25. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!