Szerinted , ha anyosom kibeszeli nekem a sogornomet, akkor engem is kibeszel a sogornomnek? Sogornom szemeben így drágám, úgy drágám. Amikor nincs ott, nekem mindenféle reteknek elhordja, hogy lusta, rendetlen, csunya..
Alapból valószínű, mert a szembe mézesmázas, hát mögött csúnyán kibeszélős emberek általában szinte mindenkivel ezt csinálják, és minél nyájasabbak szembe, annál szörnyűbbek a hátad mögött. Olykor van náluk kivétel, sokszor egy hasonlóan rosszindulatú, rémes nyanya/liba, akivel valamiért tényleg meg vannak elégedve, jól kijönnek, és őt nem beszélik ki.
De mivel ez egyáltalán felmerül benned (ami azt jelzi, hogy nem vagytok valódi kebelbarátnők, és nem érzed úgy, hogy bízhatsz abban,hogy őszintén kedvel), így én azt mondanám, tuti, hogy rólad sem mond mindig szépeket.
Nagy valószínűséggel téged is kibeszél.
Örül annak, ha a másik koronavírusos, vagy összevesznek a párjával... egy ilyen emberrel én biztosan nem bizalmaskodnék, inkább amolyan formális, nem udvariatlan, de kissé távolságtartó viszonyt tartanék fenn vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!