Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerinted , ha anyosom kibesze...

Szerinted , ha anyosom kibeszeli nekem a sogornomet, akkor engem is kibeszel a sogornomnek? Sogornom szemeben így drágám, úgy drágám. Amikor nincs ott, nekem mindenféle reteknek elhordja, hogy lusta, rendetlen, csunya..

Figyelt kérdés
Örül, ha a férjem öccsével összevesznek, konkrétan kacarászik rajta, vagy ha valami baj éri pl. Koronavirusos volt a lány és családja, akkor is úgy mondta nekem hogy örült neki.... velem szemben is mézesmázas, szerintetek a hátam mögött velem is ilyen? Mondjuk én az unokái anyja vagyok és a fia felesége nem csak párja, de szerintem ez mindegy is.
2022. nov. 20. 23:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem annyira nem gondolja komolyan azokat a szidásokat. Mégiscsak a saját lányáról van szó. Inkább a te bizalmadba akar beférkőzni ezzel a stílussal, ne higgy neki.
2022. nov. 21. 07:50
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Állítsd le, amikor kibeszéli, mondd neki, hogy ha nincs valaki jelen, nem tudja magát megvédeni, ne beszéljen róla!
2022. nov. 21. 08:13
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Jegyezd meg! Aki neked pletykál,rólad is fog!
2022. nov. 21. 08:26
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
11- nem a saját lányát szidja. A másik fia feleségét. Szövegértés!!
2022. nov. 21. 08:38
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
De még mennyire.
2022. nov. 21. 08:56
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Alapból valószínű, mert a szembe mézesmázas, hát mögött csúnyán kibeszélős emberek általában szinte mindenkivel ezt csinálják, és minél nyájasabbak szembe, annál szörnyűbbek a hátad mögött. Olykor van náluk kivétel, sokszor egy hasonlóan rosszindulatú, rémes nyanya/liba, akivel valamiért tényleg meg vannak elégedve, jól kijönnek, és őt nem beszélik ki.

De mivel ez egyáltalán felmerül benned (ami azt jelzi, hogy nem vagytok valódi kebelbarátnők, és nem érzed úgy, hogy bízhatsz abban,hogy őszintén kedvel), így én azt mondanám, tuti, hogy rólad sem mond mindig szépeket.

2022. nov. 21. 08:59
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Naná! Mégis mit hittél?
2022. nov. 21. 09:19
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Megijedtem, hogy én vagyok a sógornő, de nálunk fordítva van, én már összeházasodtam a fiatalabb fiúval, sógornőm még nem, de nálunk is ugyanez megy amelyikünk ott van annak szidja a másikat.
2022. nov. 21. 09:27
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Nagy valószínűséggel téged is kibeszél.

Örül annak, ha a másik koronavírusos, vagy összevesznek a párjával... egy ilyen emberrel én biztosan nem bizalmaskodnék, inkább amolyan formális, nem udvariatlan, de kissé távolságtartó viszonyt tartanék fenn vele.

2022. nov. 21. 09:42
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
Az anyósod egy kétszinü ember, rühellem az ilyen embereket.
2022. nov. 21. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!