Mit csináljak, ha anyósom jobban szereti a férjem szeretőjét és annak a gyerekét is?
Nem kicsit patológiás ez a megfelelési kényszer... nagyon sérültnek kell lenni ahhoz, hogy ilyen helyzetben az ember bármilyen mást akarjon, mint a elválni és megszakítani a kapcsolatot a (leendő ex-)férj családjával.
Annyira súlyos, hogy erősen kamunak tűnik az egész.
A férjednek szeretője van akit vidáman fel is vállal, de neked az a legnagyobb bajod, hogy anyósod mit gondol rólad. Aha.
Szerintem költöztessétek magatokhoz a szeretőt és a gyerekét, éljetek egy szép nagy családként és akkor majd el tudod lesni a trükkjeit.
Nekem is nagyon fura ez az egész kérdés, hogy a súlypont az "ANYÓS ÁLLÍTÁSÁN" van, miközben a férjed "TÉGED ALÁZ, CSAL MEG!".
Első olvasásra sajnos nekem is a "ilyen nincs, kamu" ugrott be.
Nem akarok bántani ezzel senkit, de ha ez igaz, szakembert keress fel de MIELŐBB!
Ez is forgalomgeneráló kamu a gyk staff-tól, mert alig van látogatottság.
Csak sajnos megint szarul sikerült.
Mondjuk, nekem alap lenne, hogy elválok abban a pillanatban, amint kiderült, de ez én vagyok (mint ahogyan szkítottam is, miután rájöttem, hogy az exemnek szeretője van).
Másnak meg fontosabb az "anyagi boztonság" (eltartottság?), meg a gyerek (aki úgyis sérülni fog, és megtanulja, milyen egy megalkuvó anyuka meg hogy a pasi bármit megtehet, a papucs nő úgyis visszafogadja).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!