Anyósom kiakadt?
Nos az a helyzet hogy csináltattam egy tetoválást így 25 évesen. Régóta szerettem volna már és mivel én terveztem a mintát így nagyon egyedi lett. De mikor anyósom meg látta, totál kiakadt hogy mit műveltem a karommal. Ez ízléstelen, azzonal szedesem le. Én erre mondtam neki hogy ez örökre rajtam fog maradni. Erre megkérdezte hogy szüleid és a férjed mit szólt hozzá, gondolod megdicsérnek érte. Utána mondta hogy már előre sajnálja gyerekem hogy ilyen anyja lesz. Beszélgetés végénél már ott hagytam.
Most nem értem tőle ezt az egészet.
Az unokahugom most tegnap esett el egy jól fizető állástol, mert végig tetkos a karja. Ez már csak a sikeres állásinterju után derült ki.
A cég profiljába nem illik bele a tetovált test. Azt mondták neki hogy ha nem látható helyen lenne akkor nem lenne gond. Egész péntek délután sírt emiatt. Pedig mondtuk neki hogy ne... Elég a vállára amit el tud fedni.
Hát mostmár bánja.
Nekem nincs bajom ha máson van tetkó, rajtam ne legyen, én büntetésnek élnem meg.
Valahogy nekem olyan szerencsétlen emberek jutnak eszembe róla, akik valamivel ki akarnak tűnni, csak hát pont ezzel már nem tűnik ki.
Vagy üzenni akar a világnak? Az meg a kutyát nem érdekli.
Mert hogy nem a szépség a cél az biztos. Közönséges sztem is. Túl közönséges.
Én már láttam tetovált orvost is.
Köszönöm szépen válaszokat.
Tetoválásomról nem tudok képet küldeni, sajnálom, annyit mondok róla hogy két szeretett állatkámat ábrázolja.
Én sem szeretem a tetoválást,de senkinek semmi joga,hogy másnak megmondja mit csináljon a saját testével.
Mi az,hogy a szüleid/férjed mit szól hozzá?Felnőtt ember vagy.
Ráadásul elég durván előítéletes."milyen anya lesz".
Én biztos szóba nem állnék egy ilyen tiszteletlen emberrel..
Nekem is prolis a tetkó, és abszolút nem értem miért keres benne valaki egyediséget, hisz tetkó nélkül is teljesen egyedi vagy, az fix.
DE az anyosodnak semmi koze hozzá, ugyan kulturáltan elmondhatja, hogy neki nem jön be, de bunkó volt a stílus és a leendő anyasagodhoz meg végképp nincs köze a tetkonak.
Nem érdekelne, hogy anyós, vagy akár a saját szüleim mit szólnak.
Ha nekem tetszik, oké.
A barátom sem örült, amiért csináltattam egyet (kis minta), de nekem sokat jelent.
Majdnem belehaltam egy súlyos betegségbe, ez a kis tetoválás pedig örökké emlékeztetni fog a legrosszabb napokra, és hogy végül én voltam az erősebb.
Akinek nem tetszik, ne nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!