Anyósom kiakadt?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy csináltattam egy tetoválást így 25 évesen. Régóta szerettem volna már és mivel én terveztem a mintát így nagyon egyedi lett. De mikor anyósom meg látta, totál kiakadt hogy mit műveltem a karommal. Ez ízléstelen, azzonal szedesem le. Én erre mondtam neki hogy ez örökre rajtam fog maradni. Erre megkérdezte hogy szüleid és a férjed mit szólt hozzá, gondolod megdicsérnek érte. Utána mondta hogy már előre sajnálja gyerekem hogy ilyen anyja lesz. Beszélgetés végénél már ott hagytam.

Most nem értem tőle ezt az egészet.

2022. dec. 10. 21:33
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
90%
Semmi de semmi köze nincs hozzá!
2022. dec. 10. 21:37
 2/26 anonim ***** válasza:
39%
Ez egy olyan téma, ami örök megoszto marad. Én is utálom a tetovált embereket, számomra a közönségesseg jelképe. Lehet pontozni... 😃
2022. dec. 10. 21:56
 3/26 anonim ***** válasza:
91%

"Anyósom kiakadt?"

"De mikor anyósom meg látta, totál kiakadt"

Igen, szerintem kiakadt.

2022. dec. 10. 21:57
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

A '70-es évek előtt született embereknek a tetoválás mást jelent. Akkoriban ez nem egy divatjelenség volt, jóformán csak a börtönviseltek tetováltatták magukat.

Mindemellett anyósodnak tényleg semmi köze hozzá, és tudomásul vehetné, hogy nem 1962-t írunk.

2022. dec. 10. 21:57
 5/26 anonim ***** válasza:
35%
Milyen a minta?
2022. dec. 10. 22:03
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Majd lenyugszik.
2022. dec. 10. 22:10
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Bőven '70 után születtem,de nekem se tetszenek a tetkók,vagyis magamon nem,de másokon nem zavar,anyósodnak semmi de semmi köze hozzá.
2022. dec. 10. 22:39
 8/26 anonim ***** válasza:
82%

És most mit akarsz tőlünk hallani?

A férjed mit szól hozzá? Mert az a lényeg, nem az anyós.

2022. dec. 10. 22:40
 9/26 anonim ***** válasza:
62%
A jó anyós olyan, mint a jó sör. Kihűlve egy dobozban.
2022. dec. 10. 22:46
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
22.01. Nekem sem tetszik a tetoválás sem nőn, sem férfin és nekem is az a véleményem, hogy egy igazán elegáns, finom ember nem visel tetoválást, viszont a világ sokkal színesebb, összetettebb annál, hogy midenki egyengondolkodású, egyenkinézetű legyen. Van, aki sportos, vagány, laza stílusú, inkább "farmer-polóban" érzi jól magát és valószínűleg feszengne elegáns ruhákban, ettől még nem proli, csak más életstílusú, más gondolkodású. Ismerek nagyon sok intelligens, okos, sikeres, kedves embert, aki mellesleg tetovált is. Én elfogadom, hogy nekik más az ízlésük, mint az enyém, nem ez határozza meg a viszonyomat velük.
2022. dec. 10. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!