Képesek lennétek kitagadni a gyereketeket, ha számotokra nem szimpatikus párt választana magának?
Dehogyis.
Inkább próbálnám megérteni, mit szeret benne.
Nyilván elmondanám neki négyszemközt, hogy nekem miért nem szimpatikus a párja, de ha őt választja, amíg boldogok együtt, addig mellettük állok. Ha nem boldog vele, akkor meg jelzem neki, hogy ott vagyok hátországnak, ha úgy érzi, teljesen zsákutcába jutott a kapcsolatuk.
Nekem a nem szimpatikus , ha Ő bunozo, munkanélkuli, drogos vagy ha nekem és masoknak art ok nélkul sorozatban, vagyis elmebeteg. Minden egyéb nekem szimpatikus, lényegtelen mit érzek. Igy sem tagadnam ki, hanem minden energiaval kiszedném a csavabol.
A gyermeket csak kolcsonbe kapjuk, amint felnŐtté valnak meg kell engedni, hogy onallo életet éljenek, ha szeretnének és ugy kb 25 év utan legkésobb onallositani, ebben segitséget adni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!