Megemlítenétek 30 éves külön élö gyereketeknek, hogy számotokra nem tetszö párt választott magának?
Ha így kezded, hogy "Nem tetszik!" akkor az elég lehangoló. Én inkább beszélgetnék vele. Hogy miért őt választotta, vagy hogy a lányod szeretne-e gyereket tőle, vagy hogy mennyire komoly a dolog?
53 éves. Tételezzük fel, hogy 3 év múlva lesz gyerekük. Mire a gyerek 20 lesz az apja 76... Ez nem túl egészséges. Ha nagy a generációs különbség, akkor a gyereknek nem lesz apamintája, csak nagypapamintája, ami ugye kihathat későbbi életére.
Ha nem szeretne gyereket, akkor nem gond szerintem. Mármint nem hiszem hogy egészséges lenne, miközben még fiatal és egy apjaidős fazonnal nyomul, de ha neki ez kell és erre van szüksége, akkor ennyi...
Az ön lánya 30 éves, felnőtt, dolgozó, önmagát ellátó, komoly, felelősségteljes munkát végző nő. Szerintem nagyon is tisztában van azzal, ki mit gondolhat a párválasztásáról.
Nem kell, hogy ön hangot adjon a véleményének, hacsak nem szeretné megbántani a lányát.
Ha tizen éves lenne, vagy a huszas évei elején járna, akkor megmondhatná hogy nem tetszik önnek a dolog. De egy középkorú nőnél ez szerintem nem jó ötlet.
Ha a korkülönbségen kívül más kifogásolni való nincs a férfiban, akkor tisztelje a lánya döntését, mert ő így boldog. Amit ön is jól lát.
Gondolom azért nem mondta telefonban, mert sejtette a reakciót.
Szerintem mondja neki, hogy legközelebb hozza haza őt is.Sugárzik a boldogságtól, ön írta. Szóval szerintem ez a fontos.
Majd ő eldönti mi jó neki, én nem szólnék bele
"képzeltem el neki"
Itt a gond, amikor felnőtt gyerekének egy anya "elképzel" valamit.
De nyugodtan képzelődj csak. Gondolom a szomszéd Mari nénit sem érdekli, hogy te mit képzelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!