Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megemlítenétek 30 éves külön...

Megemlítenétek 30 éves külön élö gyereketeknek, hogy számotokra nem tetszö párt választott magának?

Figyelt kérdés
Lányom 30 éves, ügyvéd, külföldön él. Telefonon rendszeresen beszélünk és most hazajött húsvétra pár napra. Sugárzik, boldog. Kérdeztem, mi történt és elmondta, hogy kb. egy éve van együtt egy férfival, 4 hónapja együtt is élnek. Örültem. Egész addig, amíg nem közölte, hogy 53 éves, özvegy, két gyereke, egy unokája van. A kisebbik gyerek még vele él. Egyébként a férfit a munkája kapcsán ismerte meg. Ö is jogász. Nem tudom. Nem egy 23 évvel idösebb majdnem apja korabeli férfit képzeltem el neki. Megmondjam, hogy nem tetszik vagy sem?
2015. ápr. 5. 01:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%

"Sugárzik, boldog."

szerintem ez a lényeg, hogy boldog legyen. A véleményedet nyilván nem úgy kéne elmondani, hogy nem tetszik a dolog, hanem hogy ennek vannak negatív oldalai is.

egyébként nem lehet túl szoros köztetek a kapcsolat a lányoddal, ha most közölte hogy egy éve van egy hapsija. én is küldöldön élek de ígyis tudnak rólam mindent.

2015. ápr. 6. 02:45
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Őőő... kvára SEMMI közöd hozzá...
2015. ápr. 6. 07:31
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Köszi hogy lepontoztatok! Azért mert valaki máshogy gondolkozik, mint ti!!!!

Tudjátok, hogy mivel van a baj?

Az én apukám 49 éves volt, mikor világra jöttem. Most 20 vagyok és a velem egy idősöknek a nagyapjuk általában 10 de van mikor 15 évvel fiatalabb. Nem szégyenkezem miatta, de tudom azt, hogy mennyi mindenből maradtam ki így. 55 évesen első agyvérzése után egy meccsemre, egy iskolai sz**rságra, egy szabadidőprogramos dologra sem jött el. A hugom szalagavatóján szétbőgte magát a végén, mert apu nem tudott vele táncolni, miközben mindenki táncolt az apukájával. Én tudom azt, hogy milyen a nagy korkülönbség a szülők között is. pedig közöttük csak 14 év van nem 23...

Én már biztosan szóvá tettem volna. Nem gúnyosan, de megemlítettem volna. Nem egészséges!!!!!!!!

A gyerekeiket pedig Isten óvja!

2015. ápr. 6. 19:29
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

25-ös, nem tudjuk ám kit pontozunk, én erre a hsz-re pirosat nyomtam:

" mit kellett lepontozni??? akkor ke***ljetek tőletek 50 évvel idősebbbel idijoták.... ha annyira tetszik ez nektek és erre gerjedtek -.- betegség... :( sajnos :( kezeltetni kéne minden olyan embert aki ezt nem ellenzi!!!"

Ha a tied, hát a tiéd.

Nincs arról szó, hogy gyereket terveznének, szóval a te szomorú történeted kevés eligazítást ad.

Nem kap minden ember 55 évesen agyvérzést, én nem bőgi szét magát minden lány, ha a szalagavatón nem táncol vele az apja.

Szerintem minden szülő véleményezheti a gyereke társválasztását, de döntési joga meg nincs.

2015. ápr. 6. 20:24
 25/26 anonim ***** válasza:

25-östől annyit kérdeznék, boldog lenne-e ha nem született volna meg? és a húgának is az lett volna a jobb, ha inkább meg sem születik?

az én gyerekkoromban is voltak nagyon nehéz dolgok, mert a szüleim még éretlenek és felkészületlenek voltak egy gyerekre. DE én örülök, hogy egyáltalán esélyt kaptam és megszülettem! Nem fogom a dolgaikat sohasem a szemükre hányni, mert LEGALÁBB esélyt adtak nekem az életre!

2015. ápr. 6. 21:03
 26/26 anonim ***** válasza:
81%

25-ös: neked nem az a bajod, hogy édesapád idősebb, hanem az, hogy olyan beteg, aki már fiatalon, 55 (!) évesen agyvérzést kapott.

Tudod, mi a nem egészséges? Így élni. Nem pedig az, ha valaki nem huszonévesen szül, nemz.

2015. ápr. 7. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!