Miért bűn azt mondani, hogy nem olyan párt képzeltünk el magunkank, mint aki van?
Láttam egy kérdést, hogy csajnak azt mondta a pasija, nem olyat képzelt el. Ez miért bűn? Én se olyan férfit képzeltem el anno magamnak, mint amilyen a párom, de ettől függetlenül szeretem és támogatom is, még akkor is, ha nekem nem tetszik amit csinál(tanulás, munka, mert "jobbat" szeretnék NEKI - de ha ő ezt szeretné csinálni, akkor csinálja).
Miért bűn az, hogy ha nem olyan embert képzeltem el magam mellé, mint aki végül lett?
Nincs ezzel baj de mondjuk a másik orra alá dörgölni, hogy nem ilyen nőt és életet képzelt maga elé azért más tészta. Főleg, hogy az említett kérdésben lévő személyt -szerintem- kicsit irányítani akarta a párja, hogy legyen orvos, mert szerinte az a helyes.
'Azt mondta, ha orvos lennék, bárhová mehetnék vele. Óriási nyomást érzek magamon mert úgy érzem, azért kellene valami egészen mást tanulnom mint amit szeretnék, mert akkor elveszítem őt. Azt mondja a párom, nagyon jól keresnek ott az orvosok ott ahonnan ő jött és tudnának is nekem segíteni elhelyezkedni de szerintem hiba lenne csak a pénz miatt orvosnak tanulni.'
Ha kukás lenne is bárhova elmehetne vele, szóval...
ja könnyű a szövegből kiemelni egy mondatot:D
de hogy a témához is hozzászóljak. én se úgy ismertem meg a párom ahogy elképzeltem, nem is olyan volt mint a kis álmaimban..hanem sokkal jobb.:) bár szerintem a legfontosabb hogy szeressük egymást, és hogy boldogok legyünk egymás mellett. különben lehet akármilyen szőke herceg aki lesi a kívánságainkat.. ha hiányérzetet/ürességet érzünk
Szerintem senkinek se olyan emberrel éli le az életét. úgy gondolom hogy a képzeletünkben mindig egy tökéletes párt képzel el mindenki maga mellé. Aki jól néz ki, kiegyensúlyozott, optimista, kedves. stb....
a valóságban nincsenek ilyen emberek, akik tökéletesek, azért elkezdjük szeretni a párunkat a hibáival együtt, ami szerintem mindennél többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!