Megemlítenétek 30 éves külön élö gyereketeknek, hogy számotokra nem tetszö párt választott magának?
Boldog?
akkor miért szólnák bele
neki kell majd együtt élnie vele nem nekem ...
szal nem nem szólnék bele !
hagynám a gyerekemet, hagy legyen boldog.
nem rondítanék bele az életébe.
Én minden gyerekemnek mindig elmondtam, kiről mit gondolok, de sohasem volt arról szó, hogy nekem volna valami beleszólásom, vagy elvárásom.
Idegen nekem az a helyzet, hogy arról értesülnék, hogy valamelyiknek van valakije egy éve....
azóta nem is beszéltetek?
NEM. SEMMIKÉPPEN SEM. Ha kérdez, a válaszod akkor is annyi, hogy amíg te boldog vagy, édes lányom, addig én is.
Egy épeszű szülő boldognak a karja látni a gyerekét, nem pedig beleszólni az életébe.
30 éves felnőtt nő. Szerintem nem lesz jó vége, ha szóvá teszed.
A lányod nyilván tudja, mit vállalt. Igen, ő is tud számolni, tudja, hogy az apja lehetne. És tudja, hogy ha gyereket vállal, már öreg ember lesz az apa, mire leérettségizik. Semmi újat nem tudsz neki mondani, ezeket mind ő tudja.
Tudja, és elfogadta. Miért lenne jó, ha még te is mondanád neki? Csak annyit érnél el vele, hogy megharagszik. A ti kapcsolatotokon keletkezne csak sérülés.
Ha annyira kikívánkozik belőled, max. annyit mondj, hogy nem feltétlenül ilyen párt képzeltél neki, de a fő, hogy ő boldog, és te elfogadod a választását.
De hidd el, hogy semmit nem érsz vele, ha nagyon firtatod ezt a témát. Mit vársz, hogy majd azt mondja: igen, anya, igazad van, jé, ebbe bele se gondoltam -- és szakít vele. Nem fogja ezt tenni.
Bocsánat, ha kicsit dühösre sikeredett a kommentem, nem megbántani akarlak, kérdező, csak elmondom a véleményem az én szemszögemből, a lányoddal vagyok egykorú.
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!