Ilyen párt a gyereketek mellé?
A rokimobil csak egy dolog. Attól, hogy mozgásábn korlátozott, még lehet rendes ember.
irónia on:
és jár a rokikártya az ingyenes parkoláshoz
irónia off
8!
Elég sok fogyatékossal kerülök kapcsolatba napi szinten. Pont olyanok, mint a többi ember. Vannak köztük jobbak és rosszabbak is. Van nagyon gazdag és nagyon szegény is köztük, magányos farkas, nagycsaládos, egoista, önzetlen, durva és segítőkész is. A rokkantság nem része a szemelyisegnek, bár valóban tud rajta alakítani, ha nem veleszületett rendellenesség, hanem betegség vagy baleset következménye. Ettől fuggeltenul marhára nem számít, hogy a gyerekem esetleges partnere tolókocsival közlekedik/vak/süket, pont ugyanúgy, ahogy a haja vagy a szeme színe se érdekel. Az érdekel, higy a gyerekemet szeresse és tisztelje. Amúgy sincs jogom bele szólni a kapcsolatába, max tanácsot adhatok vagy véleményt formalhatok, ha kéri, amúgy semmi kozom hozza. Ne magadból indulj kk, nem mindenki olyan korlátozott értelmükre érzelmű, mint te
Ez miért kérdés?
Nem lehet mindenki párja filmügyi kormánymegbízott.
Őt elfogadnád?
Szegénygyerekkel szeretnék egymást lányod és ő, elfogadnád?
Az én párom cerebral palsys, kicsit furcsán jár és a szeme is elég rossz (szerencsére korrigálható). Picit féltem, hogy a nem éppen toleráns családom elfogadja-e majd, de szerencsére semmi probléma nem volt. Látták rajta, hogy szeret engem, én is őt, boldogok vagyunk együtt, motiváljuk egymást, céljaink vannak.
Ha lesz gyermekünk, engem sem a fizikai valója vagy az anyagi helyzete fog érdekelni a gyermekem párjának, hanem az, hogy boldogok-e együtt, pozitívak hatnak-e egymásra és szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!