Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy a párom anyja...

Normális hogy a párom anyja bejárkál az albérletünkbe, amíg nem vagyunk itthon?

Figyelt kérdés

Az anyja segített albérletet találni, és a párom úgy érezte, alanyi jogon jár neki egy kulcs.

Gondoltam vész esetén ez még jól is jöhet. Eszembe sem jutott hogy arra akarja használni a kulcsot, hogy bejárkáljon amíg mi nem vagyunk itthon. Általában nem rossz szándékkal jön, valamilyen ételt szokott hozni, ( amire amúgy semmi szukseg) engem mégis zavar.

Jogosan zavar? Illetve mit lehet tenni ilyen helyzetben? A páromat egyáltalán nem zavarja, azt sem bánná ha a mama ide költözne.

2022. nov. 18. 19:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
26%
A 26.os kérdésre a válaszok engem is érdekelnek, hogy véleményt tudjak formázni.
2022. nov. 18. 20:20
 32/50 A kérdező kommentje:

Nekem nem szol senki semmit, esetleg a fiát értesíti. Én csak annyit látok hogy nem úgy van a lakás, ahogy hagytam.

Ha át is jön, engem sosem kérdez meg senki.. a kicsi fia tényként közli hogy jön az anyja, tesoja stb.

2022. nov. 18. 20:22
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Hát ha nem látod őket amúgy szívesen, akkor érthető. Akkor viszont a pároddal is romlani fog a viszony emiatt egy idő múlva... Sajnálom.
2022. nov. 18. 20:27
 34/50 anonim ***** válasza:
89%
Tudod mikor hagynám ezt. Az a lakás a ti intim szférátokhoz tartozik. Oda akkor jöhetne valaki,ha ti beengeditek. Nem csak a párod,hanem TI,mert ez kettőtök otthona. Én már az első alkalommal elmagyaráztam volna páromnak,hogy indokolatlanul nincs szükségem lakásvizitre.
2022. nov. 18. 20:28
 35/50 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azzal alapvetően nincs baj, ha van a szülőknél egy kulcs, anyósoméknál is van egy kulcs hozzánk, nálunk is hozzájuk, vész esetére.

De(!) egyikünk sem járkál be a másikhoz csak úgy random, pedig jó a kapcsolat. Alapból nem sokszor mentünk be egymáshoz a kulccsal, szerintem ők kb. sosem, mi vagy 2-szer, mikor pl. a férjem szervizelni vitte a kocsit, és várni kellett (mivel ott van a szervíz majdnem mellettük, ott várta ki).

Egyébként, én úgy értem a pluszban megadott infók alapján, hogy anyuka sem szó nélkül jön, hanem szól a fiának, hogy jönne, igazából szerintem ezzel sincs semmi gond így, ha amúgy nem kutat, takarít nálatok, csak lerakja a kaját és kész. Most tényleg még tőled is engedélyt kellene kérnie, ha főzött valamit a gyerekének, és odaadná?

Jó, mondjuk azt nem értem, miért nem tudja akkor átvinni, amikor otthon vagytok, miért kell random bevinnie, de most ezt ilyen határesetnek tartom. Szóval én pl. nem sértődnék meg rá, max. ha nem kell a főztje, akkor a fia mondja meg neki (az enyém is megmondja az anyukájának, hogy oda ne csomagoljon kaját, ha nem jött be neki).

Természetesen, ezen túl a látogatásokat viszont megbeszélhetné veled a pasid, jó-e neked egyáltalán, ha az anyja ekkor meg ekkor átmegy. De ez vele kell megbeszélned, hogy ne egyből leokézza az anyjának, hanem mondja, hogy majd visszajelez, jó-e.

2022. nov. 18. 20:40
 36/50 anonim ***** válasza:
90%

Annak, aki a kaján volt kiakadva: komolyan basszus, még a kérdezőt hozod ki belőle bűnbaknak, nem az "anyósát", aki kérés nélkül hordja oda a kaját?! Esküszöm, ha nem lennének ilyen szőrszálhasogató, mindenbe belekotnyeleskedő emberek, szebb lenne egy fokkal a világ. :D

A kérdésre válaszolva: nem normális. De a fia sem.

2022. nov. 18. 20:53
 37/50 anonim ***** válasza:
43%

De most abban amúgy mi a nemnormális, ha mondjuk kéthetente egyszer, amikor anyuka olyat főz, amiről tudja, hogy szereti a fia, felhívja, hogy vinne neki? Most erre a fiának német kellene mondania, mert a kérdezőnek meg nem kell a kaja?

Szóval oké, hogy a kérdezőnek nen kell a kaja, de a srácnak sem kellhet?

Ismétlem, nem értem, az anyósnak miért olyankor kell odavinni a kaját, mikor senki nincs otthon, nekem ez eszembe nem jutna, de azt se értem, miért ne vihetne anyuka néha kaját a fiának (és akkor már a feleségének is, nyilván, nem egy adagot fog odarakni). Azért, mert a fia már nem vele él, még nem szűnt meg a fia lenni.

2022. nov. 18. 21:06
 38/50 Darius- ***** válasza:
75%

Ha csak ételt rak le igen.

Ha szaglaszik, tévézik, akkor nem.

2022. nov. 18. 21:21
 39/50 anonim ***** válasza:
93%
Nem az a baj, 37-es, hogy a fiának kaját visz, hanem az, hogy bemászkál.
2022. nov. 18. 21:24
 40/50 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nagyon gáz, jogos, hogy nem tetszik. Először a pároddal beszélj, lásd neki mi az álláspontja.
2022. nov. 18. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!