Normális hogy a párom anyja bejárkál az albérletünkbe, amíg nem vagyunk itthon?
Az anyja segített albérletet találni, és a párom úgy érezte, alanyi jogon jár neki egy kulcs.
Gondoltam vész esetén ez még jól is jöhet. Eszembe sem jutott hogy arra akarja használni a kulcsot, hogy bejárkáljon amíg mi nem vagyunk itthon. Általában nem rossz szándékkal jön, valamilyen ételt szokott hozni, ( amire amúgy semmi szukseg) engem mégis zavar.
Jogosan zavar? Illetve mit lehet tenni ilyen helyzetben? A páromat egyáltalán nem zavarja, azt sem bánná ha a mama ide költözne.
Azt írod, hogy olyan ételt visz, amire semmi szükség.
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi történik ezzel az étellel? Megy a kukába?
:D
Ennek a kaja a legnagyobb baja, hallod a kérdésre fókuszálj már inkább :D
Szerintem azzal nincs baj, hogy van kulcsa, de az értelmetlen bejárkálással már igen, van baj. El kell neki mondani szépen, hogy csak vészhelyzetre használja a kulcsot. Nem kértek ételt, nem kell benézegetni a lakásba, nincs rá szükség.
Én sem szeretném azt, hogy mászkáljon valaki akkor a lakásban, mikor nem vagyok ott. De tudom, hogy van, akit nem zavar.
Meg kell beszélned a pároddal is, hogy neked ez nem fog így menni. Logikátlan és értelmetlen. Akkor menjen, amikor otthon vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!