Normális hogy a párom anyja bejárkál az albérletünkbe, amíg nem vagyunk itthon?
Az anyja segített albérletet találni, és a párom úgy érezte, alanyi jogon jár neki egy kulcs.
Gondoltam vész esetén ez még jól is jöhet. Eszembe sem jutott hogy arra akarja használni a kulcsot, hogy bejárkáljon amíg mi nem vagyunk itthon. Általában nem rossz szándékkal jön, valamilyen ételt szokott hozni, ( amire amúgy semmi szukseg) engem mégis zavar.
Jogosan zavar? Illetve mit lehet tenni ilyen helyzetben? A páromat egyáltalán nem zavarja, azt sem bánná ha a mama ide költözne.
Hát nem tudom. Nekünk is van kulcsunk egymáshoz a szüleimmel, és a testvéremmel is.
Nagyon ritkán használjuk, de ha mégis, akkor pont ilyenekre. Viszunk at egymásnak valami kaját ami finom lett és nekünk túl sok, ők is ugyanúgy,es ha épp nincs otthon a másik, akkor be tudunk menni.
Tesómnak rendszeresen készítek ide az előszobaba kinott gyerekruhakat, viszi az övenek haza... Csinál magának egy kávét nálunk, megissza, elmosogat és megy tovább.
Én szeretem ezt egyébként.
Persze lehet hogy anyóssal más lenne, de ha belegondolsz, jó szándékkal megy, nem zavar benneteket, nem pakol a lakásban... És a párodnak ő olyan mint neked a saját anyukád.
Lehet hogy bennem van a hiba, én inkabb aranyosnak tartanám, ha anyósom hozna nekünk kaját (sajnos már nem él, azért nincs kulcsa).
Azt írja akkor megy amikor nincsenek otthon.
Ha otthon vagyok, a kulcs belülről a zárban, úgyhogy nálunk szex közben (meg amúgy ha otthon vagyunk) nem tudna bejonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!