Normális hogy a párom anyja bejárkál az albérletünkbe, amíg nem vagyunk itthon?
Az anyja segített albérletet találni, és a párom úgy érezte, alanyi jogon jár neki egy kulcs.
Gondoltam vész esetén ez még jól is jöhet. Eszembe sem jutott hogy arra akarja használni a kulcsot, hogy bejárkáljon amíg mi nem vagyunk itthon. Általában nem rossz szándékkal jön, valamilyen ételt szokott hozni, ( amire amúgy semmi szukseg) engem mégis zavar.
Jogosan zavar? Illetve mit lehet tenni ilyen helyzetben? A páromat egyáltalán nem zavarja, azt sem bánná ha a mama ide költözne.
Mondd meg a párodnak, hogy téged ez zavar, ő pedig beszéljen az anyjával. Mielőtt jön, szóljon, és csak akkor jöjjön, ha otthon vagytok.
Ha nem érti a párod, mi ezzel a probléma, kérdezd meg tőle, ő mit szólna, ha te adnál kulcsot valakinek, ő meg folyamatosan bejárkálna.
Én úgy nőttem fel, hogy a nagyszüleimnek volt kulcsa a házunkhoz, meg a szüleimnek is az övékhez. Később nekem is lett.
Szerintem normális, hogy a párodat nem zavarja.
Ha egészséges kapcsolatot ápol az ember a szüleivel, és egyikük sem akar visszaélni ezzel, akkor nem érzem ezt problémának.
Szerintem ha zavar, és nem akarsz belenyugodni, akkor azzal sincs semmi baj, ha ezt intelligensen megbeszélitek. Biztos el lehet úgy mondani az anyósnak, hogy ne sértődjön meg.
#4:
Tehát a párod egy nagyra nőtt gyerek, aki képtelen leválni a mamucitól. Keress inkább egy férfit, mert egy felnőtt testbe zárt gyerekkel vagy együtt jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!