Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy hárítsam el anyósom...

Hogy hárítsam el anyósom "kedvességét" udvariasan?

Figyelt kérdés
Anyósomék hol kedvesebben hol erőszakosabban ajánlgatják, hogy a munkanélküli sógornőm átjárjon segíteni nekem a gyereknél, én meg menjek vissza dolgozni. Hogy rázzam le őket udvariasan, ha azt mondom, hogy még otthon akarok lenni a gyerekemmel, akkor még én vagyok ingyenélőnek beállítva. Mi ezt kiszámoltuk, ha csak úgy jött volna ki, hogy a sógornőmnek szülöm a gyereket, nem tettem volna meg. Ha meg máshogy alakulna, akkor se őt hívnám, hanem oviba, bölcsibe adnám.
2022. nov. 1. 20:06
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
96%

#39: nekem teljesen mindegy, de a sztorid hihetősége szempontjából meg marhára nem mindegy...

Ugyanis nulla életszerűsége van annak, hogy a mai világban bárki rendszeresen adjon pénzt egy olyan embernek, aki szemmel láthatóan nem akar dolgozni....

szefós: szellemi fogyatékos

2022. nov. 2. 08:53
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

hogy esetleg azt hazudom (?!!!!), hogy találtam valami otthoni, rugalmasan végezhető munkát - remek! Igazán felnőtt megoldás hazudozni, ahelyett, hogy megmondanád az igazat.

A gyerekednek is azt tanítod majd, hogy önmagáért kiállás helyett sumákoljon?

2022. nov. 2. 10:34
 43/48 anonim ***** válasza:
81%

Vagy beleerőlteti őket valami közös "bizniszbe", ami inkább arról szól, hogy mások dolgozzanak neki meg jöjjön a pénz - itt buktad el a kamudat.

Ilyen nincsen.

2022. nov. 2. 10:36
 44/48 anonim ***** válasza:
84%
43: ja-ja, ez már erősen egy flexi-sztori alakulás..
2022. nov. 2. 11:53
 45/48 A kérdező kommentje:
Hát ha ez ennyire hihetetlen sztori, akkor nagyon "örülök", hogy pont ezt a családot fogtam ki :D
2022. nov. 2. 12:26
 46/48 anonim ***** válasza:
65%

Itt mindenki ilyen málé szájú faxxal házasodik, aki a saját családját nem tudja lerendezni? Mert rohadt sok kérdés erről szól...

Kérdező, megmondod, hogy "Köszönjük Kati néni, de megoldjuk a lánya nélkül, akit tessen elzavarni dolgozni, engem meg tessék békén hagyni."

Mantrázd egy párszor, -nevet kicserélve, ha tegezed, akkor módosítd tegező módra-, mire hangosan is kimondod és hidd el, menni fog, mint az ágyba szarás. Ha már egy pipogyához mentél férjhez, legalább neked legyen már vér a pucádban.

2022. nov. 3. 00:44
 47/48 anonim ***** válasza:
63%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Gondoltam, itt hagyom kis motivációnak, ha már sikeresen szültél egy puha pötstől... Ha nem szeretnél így járni, vagy vért ömlesztesz a pucádba, vagy hagyod ezt a dilis famíliát a getzibe egy büdös szó nélkül...

2022. nov. 3. 02:56
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Van az az anyós, akinek bármit teszel, úgyse leszel jó. Nővérem ma mondta el, hogy őt világ életében gúnyolta az anyósa, bármit tett, pedig 3 nagyszerű gyermeket szült és nevelt fel becsülettel, ma már nagymama.

Sógornőd meg az intelligenciájával együtt egy született manipulátor.

2022. nov. 13. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!