Hogy hárítsam el anyósom "kedvességét" udvariasan?
#39: nekem teljesen mindegy, de a sztorid hihetősége szempontjából meg marhára nem mindegy...
Ugyanis nulla életszerűsége van annak, hogy a mai világban bárki rendszeresen adjon pénzt egy olyan embernek, aki szemmel láthatóan nem akar dolgozni....
szefós: szellemi fogyatékos
hogy esetleg azt hazudom (?!!!!), hogy találtam valami otthoni, rugalmasan végezhető munkát - remek! Igazán felnőtt megoldás hazudozni, ahelyett, hogy megmondanád az igazat.
A gyerekednek is azt tanítod majd, hogy önmagáért kiállás helyett sumákoljon?
Vagy beleerőlteti őket valami közös "bizniszbe", ami inkább arról szól, hogy mások dolgozzanak neki meg jöjjön a pénz - itt buktad el a kamudat.
Ilyen nincsen.
Itt mindenki ilyen málé szájú faxxal házasodik, aki a saját családját nem tudja lerendezni? Mert rohadt sok kérdés erről szól...
Kérdező, megmondod, hogy "Köszönjük Kati néni, de megoldjuk a lánya nélkül, akit tessen elzavarni dolgozni, engem meg tessék békén hagyni."
Mantrázd egy párszor, -nevet kicserélve, ha tegezed, akkor módosítd tegező módra-, mire hangosan is kimondod és hidd el, menni fog, mint az ágyba szarás. Ha már egy pipogyához mentél férjhez, legalább neked legyen már vér a pucádban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Gondoltam, itt hagyom kis motivációnak, ha már sikeresen szültél egy puha pötstől... Ha nem szeretnél így járni, vagy vért ömlesztesz a pucádba, vagy hagyod ezt a dilis famíliát a getzibe egy büdös szó nélkül...
Van az az anyós, akinek bármit teszel, úgyse leszel jó. Nővérem ma mondta el, hogy őt világ életében gúnyolta az anyósa, bármit tett, pedig 3 nagyszerű gyermeket szült és nevelt fel becsülettel, ma már nagymama.
Sógornőd meg az intelligenciájával együtt egy született manipulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!