Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan adjam vissza anyának a...

Hogyan adjam vissza anyának a kedvességet, hogy felnevelt?

Figyelt kérdés

Bűntudatom van, hogy annyi mindent tesz értem, folyton dolgozik, nincs ideje semmire. Mit tehetnék érte, hogy megháláljam? Ötleteket!

17L

2013. júl. 18. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
végezz több házimunkát,tanulj rendesen,viselkedj úgy hogy ne fájjon miattad a feje
2013. júl. 18. 16:01
 2/6 anonim válasza:
8%
hát végűlis az a dolga ohogy felneveljen szoval sztem nem vár semmit...
2013. júl. 18. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Remélem nem ő kelti benned a bűntudatot mondjuk olyan dumával, hogy remélem látod mennyit teszek érted, vagy akár minden nap lesújtó pillantásokkal görnyedve sóhajtozik, hogy elfáradt, hogy neked mindened meglegyen. Mert ehhez nincs joga. Ez egy szülő dolga, amíg a gyereke ki nem repül.
2013. júl. 18. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez úgy működik, hogy ő szívesen felnevelt téged, mindent megtesz azért, hogy jó ember váljon belőled, te meg majd ugyanezt megteszed a saját gyermeke(i)dért. Tehát anyukád kedvességét a gyerekeidnek add tovább, akik majd az ő gyerekeiknek adják stb. Természetesen legyél kedves, odafigyelő anyukáddal, de nem hinném, hogy elvárná mindazt, amit ő adott neked. :)
2013. júl. 18. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy gyerek nem tartozik köszönettel a szüleinek, hogy felnevelték hiszen ez volt a dolguk.
2013. júl. 18. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

17 évesen az otthoni segítséggel, a jó tanulással, az erkölcsös és életkornak megfelelő viselkedéssel.

És amikor idős lesz és beteg, azzal, hogy nem hagyod magára.

2013. júl. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!