Mit szólnátok ahhoz ha kiderülne hogy nem az az apátok aki felnevelt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 15:20
1/24 anonim válasza:
rosszul esne,de nem haragudnák,mivel felnevelt.
2/24 A kérdező kommentje:
Veheti mindenki, de leginkább a fiatalabb korosztály.. :-)
2011. jún. 28. 15:24
3/24 A kérdező kommentje:
első: Köszönöm!! Én is így éreznék
2011. jún. 28. 15:24
4/24 anonim válasza:
Megköszönném, hogy tudott szeretni. Felnevelt, taníttatott és ezért csak hálás lehetek neki.
5/24 anonim válasza:
Ha jó hozzád, egy percet sem éreznék mást, mintha vérszerinti apukád lenne.
6/24 anonim válasza:
Semmiről sem tehet az aki felnevelt, így nem haragudnék rá, sőt örülnék, h felnevelt, gondoskodott rólam.
Egyébként, aki felnevelt, őt hívnám apának, nem mint, aki a vérszerinti lenne...
7/24 anonim válasza:
szerintem az az apád, aki felnevelt, nem az, aki megcsinált és tojt rád
8/24 anonim válasza:
Meglepődnék, de az égvilágon semmit nem változtatna az érzéseimen egyik szülőm irányába sem. A vér szerintire pedig nem lennék kíváncsi.
9/24 anonim válasza:
Velem megtörtént. Kiderült hogy nem az igazi szüleim. Inkább becsülöm őket, hogy tudtak egy 'idegen' gyereket szeretni. Őket tekintem szüleimnek.
10/24 anonim válasza:
Nem valódi, de áldozatkész "pót"apa iránt tiszteletet éreznék, az igazit meg megkeresném és húsos anyagi jóvátételt kérnék, amiből adnék a műfaternak is. (csak utána önérzeteskednék:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!