Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a menyasszon...

Mit szólnátok, ha a menyasszonyotokról kiderülne, hogy régebben leszbikusnak hitte magát és most a volt barátnőjével találkozgat?

Figyelt kérdés

Nem az derült ki, hogy régebben volt ez a kapcsolata, hanem hogy annak ellenére, hogy annak már vége, most megkereste a csaj és elkezdett vele beszélni, meg találkozni megint, ergo az exével találkozgat, mindezt egy véletlen sms-ből, meg sírások sorozatából kell megtudnom. Elvileg toleránsnak kéne lennem, de ehelyett a gyomrom forog és az ideg felemészt, szeptember elején lesz az esküvőnk, gyereket akarunk és a barátnőm volt BARÁTNŐJE bejön a képbe és úgy megváltoztatja a barátnőmet, amilyennek én még nem láttam, mindezt egy hét leforgása alatt

30/F

2010. máj. 28. 01:19
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

A házasságnak meg az identitásnak semmi köze egymáshoz addig amíg megy apartnerek között a sex..

A Hűség már egy külön dolog, ahány ház annyi szokás..

2010. máj. 28. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömnek a felesége időközben lépett le egy csajjal. Érdekes volt. A te helyzetedben ez más, talán szerették egymást, talán sok érzelem fűzte össze őket és most, hogy ismét találkoztak, ezek felidéződtek. Ha eltitkolta, az 2 okból lehet: nem akarta nagy dobra verni előtted, magában akarta tisztázni vagy pedig felkavarta az eset és esetleg szereti még (ami sok port fog kavarni).
2010. máj. 28. 01:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk esetedben hja..

Átvertek egy kicsit..

Szerintem gonodlkozz azon a gyereken még amihez amúgy sem kötelező a házasság...

Ha meg ilyen szabad stílusú a párod akkor házasodni gyakorlatilag értelmetlen mert csak pénzkidobás..

2010. máj. 28. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Ha egy nő úgy találkozik az exével, hogy annak nem szól, nem kérdezi meg a véleményét ELŐRE, abban a pillanatban kell otthagyni, amint kiderül.

Ha nekem szól a barátnőm, hogy elmenne kávézni az exével, mindig mondom neki, hogy elengedem természetesen, menjen csak, viszont van egy fontos alapelvem, miszerint amit az egyiknek szabad, azt a másiknak is. Rábizom a dolgot, elmehet, de akkor innentől kezdve nekem is szabad. Ezek után valahogy még sincs kedve hozzá... :)

2010. máj. 28. 01:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek az a kérdés, hogy mennyire vagy megbarátkozva a gondolattal, hogy a menyasszonyod se nem leszbi, se nem hetero hanem biszex még ha ezt ő sem ismerné be.

Ha már ez gáz neked (nekem nem lenne az), akkor hagyd a fenébe a kapcsolatot.

Másrészt le kell ülni asszonya éj jól átgondolni a későbbieket, mert még nem késő pattani ebből a kapcsolatból.

Ne induljon egy házasság kétségekkel, az majd ráér 10 év múlva is. :)

2010. máj. 28. 06:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Én megmondanám a barátnőmnek, hogy hívja el hozzánk a lányt ebédre vagy vacsira, hogy te is megismerhesd.

Egyrészt ez azért jó, mert te is tisztában leszel vele, hogy kivel állsz szemben. Másrészt az "ex" is megismer téged és talán lelkiismeretfurdalása lesz (ha esetleg szét akarna szedni titeket).

Ez persze érzelmileg nagyon nehéz és nagy önuralmat igényel, de ne úgy gondolj a csajra, mint egy exre, hanem inkább úgy, mint egy régi jó barátnőre.

Aztán miután az ex hazament, mondd meg a menyasszonyodnak, hogy "valóban mennyire szimpatikus ez a lány (persze kamuzz ezerrel) és te megérted, hogy miért tetszik neki (talán még féltékeny is lesz!!), DE itt az ideje megbeszélni, hogy tényleg el szeretné-e kötelezni magát melletted, vagy teljesen elbizonytalanodott...

Sajnos ez nagyon bonyolult sztori... de hidd el, neked is jobb, ha ismered az ellenfelet. Ha egy temperamentumos nő, aki mindenképpen megszerzi, amit és akit akar, akkor hagyd elmenni a menyasszonyodat, mert esélyed sincs.

Ha egy halkszavú, mereven bámulós, néha megszólalós, akkor ne add fel.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul, majd ha lehet, akkor írd meg nekünk. Kitartás!!!

2010. máj. 28. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!