Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal jobb lenne leszbikusnak lenni nem?! : DD
Annyi csalódásom volt már pasik terén,voltam már szerelmes,de mindig átvertek a pasik,kihasználtak.
Azon gondolkoztam,hogy mi lenne ha leszbikus lennék.Szerintem sokkal jobb lenne,egy csaj jobban megértene,gyengébb lenne hozzám stb.
Ti hogy gondoljátok? nem gondolkoztatok még ilyenen??
Én is itt vagyok!!! :)
22/L (leszbikus)
Hány éves vagy és merre laksz? :D
Ilyenen én is gondolkozom néha,mert nem találok számomra megfelő pasit :S
Lányból meg elég sok értelmeset találni, b.nőim között is vanank tök jó fejek, bár rájuk nem tudnék úgy nézni....
De már megfordult a fejemben,hogy kikéne előbb probálni egy lánnyal pár dolgot, érdekesen és emlékezetes lenne életem első csókja egy lánnyal ;)
Bár nem tudom ,hogy mi lenne a vége, de én pl,ha találnék rá alkamlmas személyt kiprobálnám :)
A későbbiek meg eldölnének, ráadásul én egy fiús lány vagyok, sportolok meg melegítőt hordok, utálom a szoknyát :D
19 egy északi megyéből.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!