Ki akarnám deríteni hogy akkor ki lehet az igazi apám.
2011. jún. 28. 15:44
12/24 anonim válasza:
Kiderült,nekem sem vér szerintiek a szüleim,hanem örökbe fogadtak.Ezt a tényt felemésztettem,sokáig kíváncsi voltam,meg egy másik családról álmodoztam,mert apám alkoholista,csak ezt a környezettanulmányon az ostoba emberek nem látták.De anya rendesebb.Sokkal.Én azt mondtam,mikor ezt elmondta(elsős voltam),hogy "jó,és mi van akkor?"..mert nem is értettem és nem is nagyon érdekelt még akkor.Utána lettem kíváncsi.
2011. jún. 28. 15:45
13/24 KicsiPet válasza:
Az az apukád,aki felnevelt,ott volt veled jóban,rosszban,és úgy szeretett téged mint saját gyermekét.Ilyenkor nem számít,hogy vérszerinti apukád-e.
2011. jún. 28. 15:49
14/24 anonim válasza:
Megköszönném. (Kivéve, ha nagyon rossz apa volt, vert stb.)
Utána kíváncsi lennék a miértekre. Elsősorban, hogy miért nem mondták el korábban nekem?
2011. jún. 28. 15:59
15/24 anonim válasza:
Megdöbbennék, utána megkérdezném anyámat hogy miért nem mondta el ezt már korábban. Megspórolt volna egy kellemetlen élményt.
2011. jún. 28. 16:23
16/24 anonim válasza:
Jóban rosszban hatás? :)
2011. jún. 28. 17:33
17/24 anonim válasza:
Attól, hogy a spermát nem ő adta, még az apám marad.
2011. jún. 28. 18:30
18/24 anonim válasza:
Nem a vérkapcsolat de a lelki a fontos...ha jó volt hozzád, mint szülő akkor jó....a rossz akkor sz..r, de ez ugyan így igaz a vér szerinti szülőkre is...
2011. jún. 28. 18:40
19/24 A kérdező kommentje:
"Jóban rosszban hatás? :)"
Nem :-) Hanem írtam erről ki egy kérdést délután :-( És most ilyen felmérés ki hogy reagálna.
2011. jún. 28. 18:49
20/24 anonim válasza:
Én 55 évesen tudtam meg, amikor apám temetését intéztem. Az iránta érzett tiszteletem és szeretetem nem változott semmit, de a mai napig npem bírtam feldolgozni, hogy titkolták előttem.
Az csak hab a tortán, hogy a vérszerinti apámnak azt mondták, hogy 56-ban meghaltam. Apám bánatában elhagyta az országot. Ettől viszont összeomlottam..
Szép dolog a szerelem, szép az, ha valaki felneveli más gyerekét, de én úgy érzem, hogy a szerelem elvette anyám eszét. Rá sem haragszom, de erre nincs magyarázat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!