Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy hárítsam el anyósom...

Hogy hárítsam el anyósom "kedvességét" udvariasan?

Figyelt kérdés
Anyósomék hol kedvesebben hol erőszakosabban ajánlgatják, hogy a munkanélküli sógornőm átjárjon segíteni nekem a gyereknél, én meg menjek vissza dolgozni. Hogy rázzam le őket udvariasan, ha azt mondom, hogy még otthon akarok lenni a gyerekemmel, akkor még én vagyok ingyenélőnek beállítva. Mi ezt kiszámoltuk, ha csak úgy jött volna ki, hogy a sógornőmnek szülöm a gyereket, nem tettem volna meg. Ha meg máshogy alakulna, akkor se őt hívnám, hanem oviba, bölcsibe adnám.
2022. nov. 1. 20:06
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
A rokonokat lejmolja.
2022. nov. 2. 07:38
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem értem, hogy kell ezt az egészet elkepzelni
2022. nov. 2. 07:39
 33/48 A kérdező kommentje:
Minket nem, de simán rátelepedne egy gyerekes családra is, ha hagynánk.
2022. nov. 2. 07:40
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Az nem zavarja anyósodat, hogy a sógornő, vagyis a saját lánya nem dolgozik? Vagy úgy gondolta, hogy majd ti fizettek neki a gyerekfelügyeletért?
2022. nov. 2. 07:41
 35/48 A kérdező kommentje:
A lejmolást? Hát odamegy, sajnáltatja magát, kér pénzt, és adnak neki. Vagy beleerőlteti őket valami közös "bizniszbe", ami inkább arról szól, hogy mások dolgozzanak neki meg jöjjön a pénz. Ők meg ráhagyják, mert jól marketingeli magát.
2022. nov. 2. 07:44
 36/48 anonim ***** válasza:
37%
Igazi veszekedést szító kamukérdés.
2022. nov. 2. 08:04
 37/48 anonim ***** válasza:
89%

31: bocs, de ez marhára nem életszerű....

Kezd valami érdekes kibontakozni itt a sztoridban.

Nem véletlenül kérdeztem, hogy hány éves a sógornő... Marhára nem mindegy, hogy pl. egyetemről kibukott, és keresi az útját, vagy egy bőven harmincas, enyhén szefós vagy mentális beteg valakiről van szó.

A 36-ossal kezdek szimpatizálni. ;-)

2022. nov. 2. 08:42
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

35: ez így elég ködös...

El nem tudom képzelni azt a helyzetet, hogy random rokonok kedves bemosolygásra havi 1-2 százezret odaadjanak neki, rendszeresen... Ilyen a világon nincs.

Mit értesz marketingelés alatt?

2022. nov. 2. 08:43
 39/48 A kérdező kommentje:

38

Nem mindegy neked, hogy honnan van a pénze, meg milyen manipulálással éri el, hogy adjanak neki. Nekem mindegy, amíg nem rajtunk akar élősködni.

37

Szefós nem tudom mit jelent, de igen, ha egy szakember belemenne, valószínűleg mentális betegnek tartaná a hölgyet.

2022. nov. 2. 08:48
 40/48 A kérdező kommentje:
Jó, rákerestem, mit jelent a szefós, nem szellemi fogyatékos, intelligens.
2022. nov. 2. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!