Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Első találkozás anyóssal,apóss...

Első találkozás anyóssal,apóssal, ajándéknak örülnének?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, ajándéknak mennyire örülnének? Vagy nem szokás ajándékot vinni bemutatkozásnál? Nem igazán ismerem én még a dolgokat, hogy mi hogy megy..

17/f

2022. nov. 1. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
80%
Üveg bor meg egy csokor virág / bonbon.
2022. nov. 1. 22:03
 62/66 anonim ***** válasza:
83%
Nekem elég, ha tisztelettel viselkedik, és látom, hogy őszintén szereti a lányomat. Meg is hökkentem volna, ha bármilyen ajándékfélével lép be. De ez az én véleményem, ki-ki úgy válaszol. ahogy ő érzi.
2022. nov. 1. 23:18
 63/66 anonim ***** válasza:
36%
Én nem vittem nekik semmit. Aztán amikor jöttünk el tőlük, hozzánk indultunk bemutatni a barátomat, az anyósom jó hangosan rászólt a páromra, hogy én is értsem, hogy vigyél mindenképpen virágot és csokit az anyukájának, apukájának meg egy bort, MERT ÚGY ILLIK! Úgyhogy gondolom ezt kell vinni.
2022. nov. 2. 08:39
 64/66 anonim ***** válasza:
78%

Most mondják már meg a harapós ajándékpártiak, hogy ez a felszínes pukkancsság, amiről a 63-as ír, mivel jobb, mint ajándék nélkül érkezni idegenekhez? Ott anyósjelölt nagyra tartotta a kifelé mutatós illemszabályokat, mégis olyan bunkó volt, hogy a fal adja a másikat. A válaszoló pedig nem maxolta ki az etikettet, de valószínűleg ezzel együtt is sokkal tisztelettudóbb és kedvesebb benyomást keltett...volna, ha anyós nem csak azt nézi, van-e bonbon.

Mindegy. Kérdező, vigyél valamit, legfeljebb ha a szülők lazábbak ennél, akkor kicsit csodálkoznak magukban. Ha meg olyanok, hogy kígyót-békát kiabálnak rád, amiért köszönöm szépen helyet olykor simán köszönömöt mondasz, az majd úgyis kisül később, ráértek akkor megutálni egymást.

2022. nov. 2. 08:59
 65/66 anonim ***** válasza:
72%
Én kókuszgolyót készítettem, mikor először jártam pároméknál. Az egyszerű, anyukád segítségével biztos megtudod csinálni.
2022. nov. 2. 10:39
 66/66 anonim ***** válasza:
75%

Vittem. Tudod, mi lett a vége? Hogy exem anyja húzta a száját, hogy miért ilyen és nem olyan bonbont kapott, a bor nem volt jó (nem óccsó szrt vásároltam), a virág... jaj, hát ő nem szereti a liliomot, mert büdös.

Nem kicsit esett rosszul, mert a jószándék vezérelt.

Ez volt az első és az utolsó, hogy bárkinek jófejségből vittem bármit. A barátom szüleinek semmit nem adtam, csak a második találkozáskor, mert volt elképzelésem az ebéd közbeni-utáni beszélgetés során, hogy minek örülnének.

És valóban örültek a teakeveréknek, virágnak és az üveg aszúnak.

2022. nov. 2. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!