Első találkozás anyóssal,apóssal, ajándéknak
örülnének?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, ajándéknak mennyire örülnének? Vagy nem szokás ajándékot vinni bemutatkozásnál? Nem igazán ismerem én még a dolgokat, hogy mi hogy megy..
Miért csak most találkozol velük először? Nem mentek el az esküvőre sem?
2022. nov. 1. 13:38
52/66 anonim válasza:
50-es, szerencse, hogy nem a te türhő köreidbe születtem (49. vagyok).
2022. nov. 1. 14:01
53/66 anonim válasza:
Tuti nem vinnék porfogót első alkalomra. Beszélgetnék velük, és majd másodszorra már tudom, mit vihetek. Akkor is feleslegesnek tartanám, dehát kell a fenékcsók. Illik, illik, illik. Nem tudni, miért.
2022. nov. 1. 14:17
54/66 anonim válasza:
52-es, én sem bánom, hogy nem írsz le az első találkozásnál, amiért nem adtam valami felesleges vackot.
2022. nov. 1. 14:24
55/66 anonim válasza:
Vendégségbe illik vinni így is, úgy is.
Az apának egy bor, az anyának bonbon vagy/és virág, kistesónak csoki.
A fiam is szokott vinni a barátnő szüleinek.
Az értelmes emberek értékelik ezt a gesztust.
2022. nov. 1. 15:14
56/66 anonim válasza:
Hú, de fura emberek vannak itt.
Vendégségbe üres kézzel?
2022. nov. 1. 15:18
57/66 anonim válasza:
Akik szerint nem kell,akkor azok azon se háborodnának fel ha a vendéglátók egy pohár vízzel se kínálnák meg a vendéget? mert hát ugye ennyi erővel azt se kell
2022. nov. 1. 15:49
58/66 anonim válasza:
Szerintem ez nem vendégség, a vendégség alkalmi dolog. A barát/barátnő viszont jönni fog akár hetente többször is, és nem díszvacsorára, hanem a gyerekkel turbékolni a szobában, ami így normális. Nem kell annyira formálisan kezelni a dolgot.
2022. nov. 1. 16:14
59/66 anonim válasza:
Hát a sok negatív választ olvasva arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy van, akinek a xar is ízetlen és semminek sem tud örülni..!
Bezzeg, ha velük szemben követne el valaki illetlenséget, egyből ők reklamálnának elsőnek! Kutya egy világot élünk, ahol már az ajándék sem kell, sőt felháborító! :D
:(
Remélem, a kérdező jó döntést fog hozni és nem hagyja magát lebeszélni!
2022. nov. 1. 18:59
60/66 anonim válasza:
A kedveskedés, az ajándékozás szerintem nem divat kérdése, hanem a jó érzésé.
Persze, lehet, hogy az anyósjelölt sem fog neki örülni, de majd megfigyeli a fiú, hogy mi a szülők szeretetnyelve és a továbbiakban aszerint fog cselekedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!