Első találkozás anyóssal,apóssal, ajándéknak örülnének?
Mit gondoltok, ajándéknak mennyire örülnének? Vagy nem szokás ajándékot vinni bemutatkozásnál? Nem igazán ismerem én még a dolgokat, hogy mi hogy megy..
17/f
Úgy illik. 17 évesen. Gratulálok. Én meg azon csodálkozom, hogy egy 17 éves, keresettel nem rendelkező gyereket is úgy nevelnek, hogy az anyagiak számítanak. 17 éves, nem 25.
Vendégségbe. Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy a 17 éves öltönyt húz, borral virággal felszerelkezve elmegy az iskolai barátnője szüleihez és a szépen megterített szalvétagyűrűs asztalnál beszélgetnek az élet nagy dolgairól?
Mert szerintem elmegy, köszön, bemutatkozik, aztán elvonulnak tiktokozni a szobába. Vagy kiülnek a nappaliba, szintén telefont nyomogatva.
9. Tehát nem tudtad megmagyarázni miért illik így. Csak azt írtad, hogy te hogy gondolod, meg hogy szerinted én is örülnék neki.
Értem.
Nekem szülőként nagyon kellemetlen lenne, erőltetett, nem őszinte.
És attól tartanék, hogy egy manipulatív személy vagy, aki meg akar vásárolni, és a lányomat is megvezeti, és nem a személyiségével próbálja az embereket megnyerni.
Én annyit jegyeznék meg, hogy alapból érthetetlen számomra, miért csak alkohollal lehet megajándékozni egy felnőtt férfit. Egy primitív szokásnak tartom egy olyan társadalomban, ahol így is elég alkoholista van már (én már nem is tudom, hová tegyem az ajándék borokat, amiket sosem bontok meg), az meg végképp gyanús lenne, egy 18 alatti személy hogyan jutott hozzá.
Szóval én személy szerint messze többre tartanám ha az illető - "vőlegény jelölt" - egyszerűen magát adná.
14: öltönyről szó sem volt, azért nem kellene már átesni a ló túloldalára! :D
Diákmunkáról, zsebpénzről, szülőkről még nem hallottál ?!
Amikor egy ovis gyereket meghív a kis barátnője meg annak a szülei, ott se az ovis fogja állni az ajándékot...
Szerintem az ajándék lényege, hogy elmész, válogatsz, keresel valami hozzájuk illőt. Az nem valódi ajándékozás, hogy megkéred anyut, vegyen már helyetted egy üveg bort, mert te csak 17 vagy.
Én egy 17 évestől biztosan nem várnék ilyen helyzetben ajándékoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!