Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Első találkozás anyóssal,apóss...

Első találkozás anyóssal,apóssal, ajándéknak örülnének?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, ajándéknak mennyire örülnének? Vagy nem szokás ajándékot vinni bemutatkozásnál? Nem igazán ismerem én még a dolgokat, hogy mi hogy megy..

17/f

2022. nov. 1. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
16%

Egy 17 éves gyerek a mai árak mellett ne hozzon semmilyen ajàndékot nekem.

Mégis mit hozna? Üveg normális bor 6000 forintnál kezdődik ( és nem is vehet legálisan), egy csokor 2 nap alatt elhervadó virág 3-4000 forint minimum, pár napja voltam cukrászdában 4 szelet süti majdnem 3000 forint volt, egy tábla csoki is 500 forint, nemhogy egy doboz bonbon. Hol van erre egy gyereknek pénze??

2022. nov. 1. 10:06
 32/66 anonim ***** válasza:
9%
És miért az én felelősségem a másik ember öröme? Akit nem is ismerek.
2022. nov. 1. 10:06
 33/66 anonim ***** válasza:
11%
De miért akarsz valakivel jót tenni, örömet okozni, ha nem kérte? Alap pszichológia hiányzik a társadalomból.
2022. nov. 1. 10:08
 34/66 anonim ***** válasza:
82%

"De miért akarsz valakivel jót tenni, örömet okozni, ha nem kérte?"

Na, szerintem hagyjuk!

Te nem örülnél az ajándéknak, én igen.

Felesleges ezen tovább vitatkozni!

Mások az elveink, mások a nézeteink és a kérdezőt meg ez kvára nem érdekli!

Nem alap az pszichológia hiányzik a társadalomból, hanem a szeretet....

2022. nov. 1. 10:12
 35/66 anonim ***** válasza:
80%
Jav.: Nem az alap pszichológia hiányzik a társadalomból, hanem a szeretet.
2022. nov. 1. 10:13
 36/66 anonim ***** válasza:
75%

Igen illik, és normális a gondolkozásod!

Tuti örülni fognak bárminek, lehet, ha nem viszel azzal sem lenne gond de, ha viszel, tuti nem lőssz mellé!

Amennyiben van saját jövedelmed, úgy valami "drágábbat", üveg bor 2E.Ft., csoki 1-2E.Ft.v.kávé,stb.

Amennyiben nincs saját jövedelmed, úgy pár százas ajándékot vigyél csak, akkor is, ha lenne drágábbra is pénzed! Ne gondolják azt, hogy a szüleid küldik!

Például, ha van "apósnak" autója egy Wunderbaum becsomagolva, egy kisebb kiszerelésű márkás csoki, stb.,...

Sok sikert, ügyes legyél!

Majd írd meg, milyen volt, ha van kedved!

2022. nov. 1. 10:16
 37/66 anonim ***** válasza:
77%

Empátia.

Miből gondolod, hogy vitatkozom? Miből gondolod, hogy nem örülök valaminek? Nagyon örülök pl. most is, mikor ritkán, de valakivel tudok érdemi eszmecserét folytatni. Nem kell egyetérteni, csupán megérteni a másik oldalt.

De nem tartasz még itt te sem.

2022. nov. 1. 10:18
 38/66 anonim ***** válasza:
14%
Miért javítottál? Azt gondoltad, valaki beleköt a helyesírásba? Így már megelőzted, hogy rosszat gondoljanak. Ugyanez megint. Előre dolgoztál, mielőtt bármi is történt volna. Előre vetítetted. Mint az ajándék. Előre biztosítom, hogy szimpatikus legyek, hogy "jól neveltek", tudom az illemet.
2022. nov. 1. 10:21
 39/66 anonim ***** válasza:
67%

"De miért akarsz valakivel jót tenni, örömet okozni"

"És miért az én felelősségem a másik ember öröme?"

Mert azt akarjuk páran, hogy ez a világ egy jobb hely legyen és ehhez elengedhetetlenül szükségesek a jótétemények, hiszen minden-mindennel összefügg. Pillangóhatás..

Ajánlom mindenki figyelmébe a Jövő kezdete c. filmet, hátha pozitív hatással lesz vagy legalább elgondolkodásra sarkall!

A kérdezőnek meg sok sikert és jó bemutatkozást kívánok, a párjával pedig egy boldog és tartós kapcsolatot - akár visz ajándékot, akár nem! :)

2022. nov. 1. 10:26
 40/66 anonim ***** válasza:
26%

Én pedig önismeretet, az alap kitaposott, rossz edukációs ösvények újrahuzalozását pszichoterápia segítségével.

Hogy semmit ne akarjunk a másiktól, és mindent úgy hagyjunk, ahogy van. Az embereket, a kormányt, az életet. A világ így lesz jó hely, nem a kéretlen jócselekedetektől. Attól, hogy rászólsz a szomszédra, mert szemetel, nem lesz szebb a bolygó. Hogy a saját igazadat akarok beleverni a másikba, szintén nem. Erre meg kell érni a társadalomnak. És nem fog. Majd úgy 200 év múlva. Addig a világ csak rosszabb hely lesz.

2022. nov. 1. 10:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!