Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tenne a helyemben? Tanácst...

Mit tenne a helyemben? Tanácstalan vagyok, adjon tanácsot igy ismeretlenül is.

Figyelt kérdés

Üdvözlőm idegen!

Engedje meg, hogy tegezem! Helló én egy ember vagyok és férfi, amire nagyon is érdekelne a válaszod, lehet nem érted meg elsőre, nem baj. Én mindenkinek a kommentjére válaszolok, minden érdekelne evvel a témával kapcsolatosan amit le írok ide én.

Nevem idegen, és ha bele is gondolok nem is igazán lényeges, ugyan is a problémám egy olyan eredetű, amivel jobb, ha névtelenségben maradnék. Én négy X-ben járok, a párom meg viszont a két X-ben jár. Akkor gondoltam arra, hogy az anyós jelölt nagyon is be fog a számomra tenni, amikor össze jöttem a párommal. Az anyós sehogy sem tud megbarátkozni avval a ténnyel, hogy én a lányával vagyok együtt, még akkor sem, ha nem igen kötelezem a lányt, hogy költözőn hozzám életvitelszerűen. Így a párom az anyukájával, apukájával, a nővérével és annak férjével él együtt, a családban mindenki dolgozik, nincs olyan, aki nem. Én voltam náluk személyesen bemutatkozni, mind annak ellenére, hogy én sem most, sem akkor nem igen tartatom jó ötletnek. Hogy miért is, mert akkor éreztem, hogy ennek nem lehet sehogyan sem jó vége. Ami a legjobban zavar, hogy a pofámba nagyon is jó pofiznak, amíg a hátam mögött nem is tudom minek nem voltam már elnevezve, de csak is amiatt mert járni merek a lányával. Az anya elmondta érthetően a lányának, hogy ö evvel a viselkedéssel tönkre teszi az életét, és egy kis idő eltelte után meg már azt, hogy rossz úton jár, és elkezdte neki mondani, hogy én miért is kell nekem, ami a legjobb, hogy tanulatlan vagyok, és a másik ami nagyon tetszik a p ki jelentés mellett, hogy én élősködöm a lányán. A párom reagál is azonnal, de egy az egyben azt mondják, hogy én adom a szájába a mondatokat, és én is mondom neki mit is csináljon vagy ne csináljon netán. Igaz én azóta azon gondolkodom mivel tette tönkre az életét, és miért is halad a lány rossz úton. Az igazat semmire sem jutottam, pedig végig gondoltam nagyon is, és próbáltam szülőként ezt végig elemezni is. Igaz egy jó ideje gyanítom, hogy addig nem lesz nyugtom a párom anyától amíg én vele leszek. Azt elkerültem egy incidens miatt őket, és a párom mondja anyjának, hogy én meg hívnám a páromat is, ha te már mindenkit meg hívtál és öt ki hagytad. Egy az egyben így szolt Ha meg hívod akkor tönkre teszed a karácsonyomat, és én akkor inkább elmegyek a háztól. Így nem is mentem el, és a párom is maradt az anyjánál a karácsonykor. Én meg egy magam töltöttem a három napos karácsonyi ünnepeket. Azt teltek múltak az idők, hiába hívtak meg nem mentem el, de most kivételesen a párom kérésére elmentem a családdal nyaralni, az elején kedves volt az anyós, azt ahogy száguldoztunk a haza úthoz, úgy kezdet velem szörnyen viselkedni, és ami érdekes, hogy a páromnak is feltűnt, szóvá is tette. Most meg már minden vagyok csak jó nem, ami nekem a legjobban tetszik, hogy én lettem a lányán élősködő korosodó hajléktalan. Van egy családi házam, és egy orbitálisan nagy kertem, amit a gaz és a ecetfa emészt, azért mert az üzemanyag nagyon drága, és csak, úgy nem kaszálgatunk a semmibe. Az első meg jegyzése, hogy látta a kertet, én szégyellem magam, ahogyan az igen is kinéz! Nekem ami nagyon is be tette a kulcsot, de szerintem véglegesen, hogy kijelentette határozottan a családjuk ismerősének, hogy én igen is a lányából élek, és ö tart el engemet. A lánya azonnal reagált rá, és szót is adott ennek, de semmit sem ért el, előzőleg meg a lány tesó vágta a párom fejéhez, hogy undorító ahogyan él. Én ismételten egyszerűen el nem szeretnék oda menni ahol a párom anyja meg jelenik, mert félő vissza reagálok az ékes beszólásának.

Most én ott tartok, hogy sehova sem akarok elmenni, ahol az anyós jelölt jelen van, csak, hogy a párom folyamatosan azt mondja el, hogy akkor is meg kell jeleni, mert nem hozzájuk, hanem másokhoz megyünk. Csak, hogy annak a súlyát nem érzi át, hogy megalázóan és meg szégyenítve nyilatkozik az ö édesanyja rólam. Imádom a páromat, de van egy határ amit meg kell, hogy huzam nagyon is, még akkor is, ha nem ért a párom evvel egyet.

Nem tudom miként reagáljak az anyósra, és miként is értessem meg a párommal, hogy imádom, és szeretem minden egyes pillanatot amit én vele töltök, de nem kérek a családjából egy fikarcnyit sem.

Írd le a véleményedet nyugodtan, minden kritika érdekel, és a negatív kritikából is ki veszem a pozitívumot, csak, hogy van olyan, hogy sehogy sem lehet, mind ennek ellenére válaszolok minden nyilatkozatra, és minden tanácsra, vagy netán kérdésre is.

2022. aug. 28. 21:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Román lehet.
2022. aug. 28. 22:52
 12/26 A kérdező kommentje:

1

Kicsit fura a stílusod, mintha a Google-fordító dolgozott volna.

Nem igazán a Google fordító volt, ugyan is ezt gyors gépeltem, és nem fogalmaztam 100%-osan meg, így kérdésekre jobb és könnyebb a választ meg írni, mint magamtól.

Na mindegy.

Ez a szó szerkezet egy olyan jelentéktelen kijelentés, hogy már nagyon is előre vettet kifejezés egy szó szerkezetben.

Nem lehet, hogy a 20 év korkülönbség a baja? (4x-2x?)

Nézd, nem tudni mi a baja, pont ez miatt is kelt ez a kérdés ide a nettre, ismeretlen személyeknek, hogy képet is kapjak, hogy valójában mi is lehet szegény anyósnak ténylegesen a baja velem.

Ha van kérdésed tedd fel nyugodtan, válaszolok rá.

2

Nem feltétlenül kell üzemanyag egy kert kigazolásához, van kapa, ásó, meg sarló és kasza. Na, igen és van a puszta erő is, és van az elszántság stb. is, nem hiszem, hogy ezt írtam volna le, hogy én így gondolom, hogy így hagynám ezt az egészet.

Igénytelenség, ha nincs munkád, rá is érnél, és nem tartod rendben a környezetedet.

Hol nyilatkoztam azt, hogy nincs munkám? Miből is vetted azt le, hogy én nem dolgozom egyáltalán?

Én értem, miért van rosszul tőled az anyós.

Ha ennyire érted, akkor gondolom egyenesen tanácsot is tudsz adni, hogy miként is lehetne megszelídíteni.

Rakd rendbe a kertedet,

Ez folyamatban van.

szerezz munkát, és addig ne csodálkozz, ha nem látnak szívesen.

Kezdem avval, hogy nem ez az opció.

3

Őszintén: van valami nagyon erőltetett (/fárasztó) a stílusodban,

Nem vagyok a szavak embere, és azt sem, tudom miként is kellene nekem le írnom mind azt, hogy ne legyek fárasztó netán!

nagy a korkülönbség,

18 év szerinted nagy korkülönbség? Mennyi szerinted az optimális, ami még elfogadható?

és van egy elhanyagolt ingatlanod.

Azért mert a kert nincs patyolatban az nem feltétlenül mondja azt ki mások számára, hogy én azt elhanyagoltam.

Nem derül ki, egyáltalán mennyire komoly ez a kapcsolat

a kapcsolat egy év és hat hónapos, lassan inkább mondjuk azt, hogy hét hónapos.

(az, hogy nem akarsz a lánnyal összeköltözni, tűnhet úgy, hogy ez nem egy komoly kapcsolat),

Ezt már én magam is kezdtem gyanítani, hogy ez a probléma, meg sokk más is ami apró dolog és azt sugallja az anyósnak, hogy egyáltalán nem komoly ez a kapcsolat a lányával. Csak, hogy nem én nem szeretném, hanem a lány vacillál annyit, hogy ez a kérdés így ebben a fogalomban meg is állja a helyét. És nem a kert miatt.

és Te valójában mennyire vagy komolyan vehető

Komolyan vehető személy vagyok nagyon is, én ha elhatározom, akkor én azt végbe is viszem.

(pl. munkáról nem írsz).

Miért is kellene nekem nyilatkoznom arról, hogy én dolgozom vagy sem? Nem az kérdés ebben, hanem az, hogy az anyósnak miért is lenne velem szemben előítélete? Amúgy igen van munkám, én magam is dolgozom egy gyárban!

Valahogy nem tudok teljes mértékben pálcát törni az anyósjelölt fölött.

Ezt senki sem kérte, hanem arra szeretnék csak is rájönni, hogy mi is lehet én velem a baja?

4

Ha nincs jövedelmed, és a kapcsolat kezdetétől a lánynak van csak fizetése, nem csoda, hogy nem kedvelnek.

Miből is gondolod, hogy nekem nincs jövedelmem? Azért mert nem írtam le, hogy én is dolgozom? És azt miből is veszed, le hogy a lánynak van csak is jövedelme ebben a kapcsolatban?

Afrikából jöttél?

Igen ezt nagyon is megértem, mire is értelemezed, nagyon erre nem tudok mit reagálni, az anyanyelvem magyar, a beszélt nyelvem tört magyar.

5

A karácsonyos résznél: ő inkább töltötte az utálkozó anyjával a karácsonyt mint inkább veled lett volna!

Ezt, csak egy bizonyos szakasz miatt emeltem ki, hogy az anyja ellenzi a kapcsolatot én velem, és mindent meg ragad, hogy ellenem fordítsa, vagyis beszélje a lányát valami úton módon!

Ergó ő tuti nem szeret téged úgy mint te őt!

Ezt részletezd már le a számomra, hogy miből is vetted le, és miben is nyilvánul meg, mert ez sehogy sem világos az én számomra sem.

Ha erőlteti azt is hogy mindig menj te is miközben nem akarsz, mondd el neki hogy mi a fontosabb neki.. az hogy ő jobban érezze magát hogy ott vagy? Vagy az hogy neked ne legyen lelkileg megterhelő hogy oda kelljen menned?!

Én nem egyszer, és nem is kétszer már nagyon is elmagyaráztam neki, hogy miért is nem szeretnék elmenni a családjához semmilyen formában sem, de ö a fejébe vette, hogy sem az én oldalamra nem áll, sem az anyáéra, ö inkább az arany közép utat válasza. Mind hiába is mondtam neki, hogy nincs és nem is lehetséges, itt választani kell, mert olyan nincs, hogy sem ez, sem az!

Ez a lány nincsen tekintettel rád csak saját maga és az anyja érdekli!

Nézd ez nagyon nem egyszerű, mert az tény, hogy a családjával kapcsolatosan borzalmasan elfogult, de valahol öt is meg értem, mert 2 X-en át nevelte, és ha belé mar akkor az fogja a későbbiekben mardosni, ha meg belém az, sajnos ö szerencsétlen van a patt helyzetben ebben a játékban.

Menekülj amíg tudsz!

Miért is kellene nekem menekülnöm? Ez ténylegesen nem világos a számomra.

5 vagyok!

Azt még hozzátenném az tényleg gázos, hogy nem dolgozol,

Azt írd le nekem, hogy miből is veszed le, hogy én nem dolgozom? És mi is volt az a mondat szerkezet amiből te erre következtettél az én irányomban?

ha dolgoznál talán összeköltözhetnétek és könnyebb lenne,

Ha dolgozom, ha nem akkor is egy úgy nevezett helyezett van, mert akkor sem költözik hozzám, több -féle fajta dolgok miatt ami a számára nagyon is fontosak, és az életben is az a számára.

szerintem a barátnőd sem vesz téged komolyan.

És ha szabadna meg tudnom, te ezt miből is hoztad ki, mert ezt már más is mondta a számomra, hogy ez is benne van ami miatt az anyós azt gondolhatja, hogy ez a kapcsolat egyenesen kudarc!

Miből élsz egyáltalán?

Mint minden ember reggel felkelek és elmegyek szórakozni egy gyárba, azt le megy a nap, és az után haza megyek fürdeni enni, és aludni, és előröl kezdődik minden, nap mint nap!

6

Ha élőben is ilyen a stílusod, akkor nem csoda, hogy nem csípnek.

Miért valójában szerinted arra az őshonos foka vadászra hasonlítok aki nagyon is megpróbálja megértetni magát sikertelenül?

Mintha egy eszkimó próbálná megértetni magát, ahogy írták előttem a Google-fordítóval, ami ugye eléggé amatőr fordításokat készít.

Értem már, akkor én nem is tudom milyen fajta amatőr fordító lettem magyar létemre. Még ha erősen gondolkodom akkor eltalálom Hungary fővárosát, mely Budapest és annak közepe is Budapest x. kerület és az is a Köki terminál.

A korkülönbség is gáz. Mondjuk erre nem tudom, hogy nem jöttél rá, pedig állítólag még gondolkoztál is.

Miért lenne gáz? Ezt légy oly kedves és fejtsd ki nekem egy kicsit jobban és magyarázd el, miért is tartod ennyire negatívnak, ha egy idősebb pasi össze áll egy nála fiatalabbal. Érdekelne erre a véleményed nagyon is! Abba belegondoltál, hogy szerelmesek is lehetünk mi egymásba, nem véletlen vagyunk mi ketten egy pár?

Azt mondod, az anyós azzal vádol, hogy eltartatod magad a lánnyal. Ezt kétszer is leírtad, de azt egyszer sem, hogy igaz-e.

Nézd ismeretlen barátom, igen ebben valóban igazad van, ez egy olyan dolog, hogy az anyós csak is az miatt nyilatkozik, mert ki megy a lánya és bevásárol, ugyan olyan szinten mint én magam is. Az anyós szerint a lányának semmit sem kellene fizetnie, nekem kellene eltartanom, és mindent állnom.

7

Valaki zanzásítaná? TLDR

Nézd kedves ismeretlen köszönöm, hogy hozzászólt, ahhoz amihez kellet, de nem értem mit is szeretne pontosan legyen szíves és írja le.

8

Van egy magyarul nemigen tudó férfi,

Miből is gondolod, hogy én nem tudok magyarul? Nézd mert telefonról és gyors chat írásban volt, azért is ilyen az írásom.

aki feleannyi idős lánynak udvarol, jövedelme csak a lánynak van,

Az miből veszed le, hogy én még mindig udvarlók a lánynak? És azt mi alapján állapítottad meg, hogy csak is a lánynak van jövedelme?

neki van egy elhanyagolt háza és egy nagy, gazos udvara, amikkel nem csinál semmit, mert lusta.

Nagyon tetszetős ez a mondat szerkezet, és az is ahogyan ki elemezted a mondataimat, vagyis te csak is azt vetted ki, hogy azért mert lustaságomban nem csinálok semmit, ez miatt el van hanyagolva a kertem, és a házam is, amiről egy árva mukkot sem írtam sehova sem. Ezt te milyen meggyőződésből írtad nekem le, az is érdekelne, hogy mi is volt ami erre a következtetésre jutatott valójában!

Az anyós ezekért nem bírja őt.

Ezt egy az egyben ténynek könyvelted el, mert a szávaimból kiemeltél néhány szó szerkezetet, és akkor egy az egyben le írtad, ez vagy az miatt.

9

Román lehet.

Az igen az olvasottak alapján mennyire is pontosan megtudtad állapítani milyen az én nemzetségem. Hát tévedtél barátom azért mert én magam is magyar vagyok nagyon is, és az őseim valamikor még Attila a hunok vezérével jött be erre a csodálatosan szép kárpárt medencébe.

2022. aug. 29. 00:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor rövidre fogva: Nem épp megfelelő életszínvonalu udvarló nem tetszik anyósjelöltnek? Innen egyszerű a emgoldás: Picit javítani kéne a körülményeken.
2022. aug. 29. 02:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasam végig, mert feleslegesen modoroskodó, ráadásul kva érthetetlen, amit idehánytál.
2022. aug. 29. 07:23
 15/26 anonim ***** válasza:

Szóval arra vagy kíváncsi hogy mi lehet a baja a barátnőd anyjának. Mi írtuk hogy az is lehet hogy nem dolgozol. Erre te azt válaszolod hogy ez nem fontos tényező ezért nem írod le nekünk. Magadnak mondasz ellent. Egyszer azt írod hogy van kereseted utána azt hogy nem fontos hogy dolgozol vagy sem. Én azt gondolom hogy munkanélküli vagy és segélyt kapsz.

Azt is kifogásolták hogy tanulatlan vagy. Dehát az vagy. Igazuk van. Ordít az írásodból. Engem nem szokott érdekelni pár helyesírási hiba, van higy a telefon is kijavít, de te nem tudsz egyetlen mondatot leírni hiba nélkül. És ez a mesterkélt udvariasság nagyon természetellenes. Olyan mintha kompenzálni akarnád hogy buta vagy mint a tök. Ha nem vagy buta akkor fejezd be ezt a fura fogalmazást és írd le ahogy eszedbe jut, ahogy otthon is beszélsz a hétköznapokban.

Egyszer azt írod hogy "orbitálisan nagy kertem, amit a gaz és a ecetfa emészt, azért mert az üzemanyag nagyon drága, és csak, úgy nem kaszálgatunk a semmibe." Azután azt hogy folyamatban van a dolog. Olyan mintha magadnak is hazudnál és kifogásokat kérdésnél. Nekünk mindegy mert nem ismerünk, nyugodtan leirhatnad hogy egyszerűen lusta vagy hozzá de nekünk is hazudsz.

2022. aug. 29. 10:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írd le a problémádat bullet point-okban, max. egy-egy mondatban.

Ha kisregényt akarok olvasni, akkor leveszek egy könyvet a polcról. :)

2022. aug. 29. 10:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadhoz valót,eléggé arrogáns lehetsz.
2022. aug. 29. 13:09
 18/26 A kérdező kommentje:

15

Szóval arra vagy kíváncsi hogy mi lehet a baja a barátnőd anyjának.

Na szia, akkor kezdem avval, hogy sajnos nem értem ezt a kérdésed, avagy kijelentésedet sehogyan sem? Azért szerintem nagyon is gondold ki, hogy ez most kijelentés, vagy netán egy kérdés? Mert ez ebben a formában nem világos a számomra sem, de ahogy elgondolom másnak sem.

Mi írtuk hogy az is lehet hogy nem dolgozol.

Azért azt meg kell, hogy mondjam nagyon tetszik, hogy ki oktatsz te is helyes írásból, amikor ahogy elnézem azt nem tudod, hogy az egy névelő és illik elé egy veszőt rakni, általános 2.-es tananyag.

Erre te azt válaszolod hogy ez nem fontos tényező ezért nem írod le nekünk.

Mit is nem írok le, hogy én jelenleg is dolgozom, és van munkám. Akkor vagy nem értesz, vagy nem érted azt amit én ide le írtam a számotokra.

Magadnak mondasz ellent.

Az ember olyan személyiség, aki folyamatosan ellent mond saját magának, még akkor is, ha azt gondolja, hogy nem.

Egyszer azt írod hogy van kereseted utána azt hogy nem fontos hogy dolgozol vagy sem.

Kezdem avval, a történetemben valóban nem releváns, hogy én valójában dolgozom, vagy sem, ha dolgozom, akkor sem változik meg az anyós véleménye, ha meg nem akkor sem. Nekem a kérdésem annyi, hogy az anyós miért mondja azt hogy én élősködőm a lányán? Ez meg szerintem nem függ össze avval, hogy én dolgozom vagy sem! Csak onnan veszem, hogy semmit sem jelent, mert dolgozom, és havi szinten x összeg van a kezemben amiből élek, és mind ennek ellenére én élősködöm a lányán!

Én azt gondolom hogy munkanélküli vagy és segélyt kapsz.

Mire is alapozod ezt a kijelentésedet velem szemben, meg érzés vagy netán az intuícióid mondják ezt veled a számomra?

Azt is kifogásolták hogy tanulatlan vagy.

Az anyósnak vagyok csak is tanulatlan senki másnak nem vagyok én tanulatlan.

Dehát az vagy. Igazuk van.

Ez annyira negatív egy komment szektor, hogy ebben nem tudom mi is lehet a hírhedt pozitívum!

Ordít az írásodból. Engem nem szokott érdekelni pár helyesírási hiba, van higy a telefon is kijavít, de te nem tudsz egyetlen mondatot leírni hiba nélkül.

Ez annyira a szívembe talált, hogy már az elején avval kezdem, ha nem csal, hogy előtt vesző van mert névelő, és arról ne is nyilatkoztam, hogy a neked is van hiba az írásodban, nem is egy akkor én magam is mondjam azt, hogy ordít az írásodból, hogy nem tudsz semmit sem? És arról sem igazán te tehetsz, hogy nem tudod eldönteni, hogy az írásod kérdés, vagy csupán kijelentés, vagyis nem is tudom mi is lehetne még. „higy” Helyesen így írjuk, (higgy) hol is van a dupla g a karaktereidből?

És ez a mesterkélt udvariasság nagyon természetellenes.

Analfa bétának titulálsz és az után meg csupán le írod ezt a mondatott, hogy az udvariasságom nagyon is természet ellenes, ha ez így van akkor azt indokold meg, hogy mire is alapozod ezt meg a számomra, mert ez sem világos!

Olyan mintha kompenzálni akarnád hogy buta vagy mint a tök.

És megint az a fránya évelő előtti vesző, és akkor még én vagyok buta?

Ha nem vagy buta akkor fejezd be ezt a fura fogalmazást és írd le ahogy eszedbe jut, ahogy otthon is beszélsz a hétköznapokban.

Itt te is ellent mondasz saját magadnak, ha észre vennéd.

Egyszer azt írod hogy "orbitálisan nagy kertem, amit a gaz és a ecetfa emészt, azért mert az üzemanyag nagyon drága, és csak, úgy nem kaszálgatunk a semmibe."

Annyira tetszik az én fejemnek, hogy ebből is, mert a kasza gépbe nem pazarlom el a üzemanyagot egyenesen a szavaiddal élve nagyon is „lusta” személyiség lettem. Itt ha tudni szeretnéd ahol én élek ott mezőgazdasági övezet van, és minden gazda azt mondja, hogy csak is a utcai fronton, és ahol közlekedik, minden olyan helyen ahol nem kell ott nem pazarol egy deka benzint sem.

Azután azt hogy folyamatban van a dolog.

Így van, mert a gyomirtó is teszi a dolgát nagyon is szépen!

Olyan mintha magadnak is hazudnál és kifogásokat kérdésnél.

Miért is kellene nekem hazudnom, és kifogásokat keresni egy bizonyos kérdésre, engem csak az érdekel, hogy az anyósom miért is nem szívlel. És miért is mondja azt, hogy én élősködöm a lányán.

Nekünk mindegy mert nem ismerünk, nyugodtan leirhatnad (leírhatnád) hogy egyszerűen lusta vagy hozzá de nekünk is hazudsz.

Ezek alapján benned egy pszichiáter veszett el, és az írásomat annyira tudtad elemezni, hogy a végén nagyon is bele jöttél, és ez alapján te magad is ejtettél legalább megannyi hibát, hogy csak na. Mindösszesen 9 hiba volt benne!

2022. aug. 29. 18:33
 19/26 A kérdező kommentje:

16

Kérdező, írd le a problémádat bullet point-okban, max. egy-egy mondatban.

Mint elmondtam már, hogy az én tisztességes anyanyelvem magyar, és ahhoz képest mégis csak nem is tudom más nyelvezetünk tituláltok grat!

Ha kisregényt akarok olvasni, akkor leveszek egy könyvet a polcról. :)

Ennek azt nagyon is tudok én magam is örülni, hogy regénynek írtad le a macska kaparásomat, mind ezek alapján lassan befutó bestresszel is lehetne tán?

17

Keress magadhoz valót,

Nézd ezt majd eldöntőm én saját magam, hogy ki tetszik, vagyis ki nem tetszik a számomra. Csak, hogy nekem nem a lánnyal van a bajom, hanem annak édesanyja nem bír, és annak az esélye, hogy bírjon akkor sem lesz nagyobb, ha dolgozok, ha nem dolgozok, és stb.. Viszont ami aggaszt, hogy mindenkinek azt terjeszti rólam, hogy én a lányán élősködőm és az tart el. Mindhiába is tudja azt, hogy én is keresek és a lánya bankszámla számára megy a fizetésem havi szinten.

eléggé arrogáns lehetsz.

Ezt miből hoztad össze, hogy nekem ez a természetem? Talán ismersz valahonnét az elmúlt 4 X-emből? Mert nekem nem mód semmit sem, hogy ki is vagy valójában kedves idegen író személy, nagyon hálás vagyok a véleményedért, ugyan is azért is az lennék, ha azt is meg osztanád velem, hogy az írásaimból mi is az ami neked ezt sugallta felőlem, hogy én az lennék valójában?

2022. aug. 29. 18:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyértelmű hogy kijelentés volt mivel pontot tettem a végére.

2. A névelő elé nem kell vessző.

3. Már értem mit utál benned a barátnőd anyja (nem anyós sőt még jelölt se mert nem vagytok eljegyezve).

2022. aug. 29. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!