Sajnos mi az anyósommal és az apósommal lakunk,de nem egy házban,csak egy portán.Mindennap kötözködik velem,mindenbe beleszól, mármint az anyósom,az apósom nem.A férjem ráadásul még igazat is ad neki,mert az anyjáé a ház.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
#Anyósomé a ház #Férjem igazat ad neki #Anyós és menye problémák #Anyóssal közös porta
2022. aug. 6. 23:59
1/22 anonim válasza:
Sürgősen el kellene költözni, vagy elgondolkodni a váláson. Remélem gyerek nincs.
2/22 anonim válasza:
Hát amíg ott laktok, ez így lesz!
Közös gyerek van?
Ha nincs, akkor én lelépnék....
3/22 anonim válasza:
csak rosszabb lesz minden, pokollá fog válni az életed, húzz el onnan.
4/22 anonim válasza:
Szótagos kedvencünk tért vissza ha nem esett le, még az anyós témát sem hanyagolja.
5/22 anonim válasza:
Meneküljetek ! Én csak egy faluba költöztem vele, de azóta is bánom. Minél messzebb annál jobb.
6/22 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet pedig sosem laktunk együtt. Költözz el amint tudsz. A férjed négy veled akkor megy ha nem akkor még üljön anyukája mellett.
7/22 anonim válasza:
Szóközt még mindig nem sikerült megalálnod?
8/22 anonim válasza:
Sajnos.. Ki tehet róla? Te költöztél oda, anyós portájára, anyós házába,sajnos. Ha nem tetszik, költözz el. Meg van oldva a probléma.
Máskor pedig ne költözz rá anyós nyakára. Ha a pasid nem tud elszakadni anyucitól, felejtős az ügy.
9/22 anonim válasza:
Miért kell más nyakára költözni? De komolyan. Utána meg úgy adják elő az összeférhetetlenséget mintha a más nyakára hurcolkodó lenen az áldozat.
10/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de anyós megengedte, joh, hogy ott lakjatok a portán. Mégis mit vársz tőle? Az az ő területe, az ő szabályai. Ő neki kéne alkalmazkodni hozzád? Vagy mit szeretnél? Mibe szól bele egyáltalán?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!