Sajnos mi az anyósommal és az apósommal lakunk,de nem egy házban,csak egy portán.Mindennap kötözködik velem,mindenbe beleszól, mármint az anyósom,az apósom nem.A férjem ráadásul még igazat is ad neki,mert az anyjáé a ház.Mit tegyek?
Mi van azok mögött a szavak mögött, hogy "mindenbe beleszól".
Ez lehetetlenség, legfeljebb sok mindenbe beleszól (remélem nem abba szól bele, hogy miért, mit és miért csináltad a wc-n...)
Tanácsolom, hogy ne vedd észre, engedd el a füled mellett és tedd a magad dolgát. Ha mégsem, akkor tedd a férjedet válaszút elé: Te, vagy az anyja, mert elválsz és elköltözöl.
Milyen jellegű dolgokba szól bele?
Könnyebb úgy tanácsot adni, ha tudja az ember miről van szó.
Elválnék.
Nálunk sokáig még a látogatás is abból állt, hogy anyósjelölt engem pocskondiázott, mindenre volt megjegyzése, hogy mit hogy kell, kioktatott, stb. A párom eleinte lapult, hallgatott, majd mikor szóba hoztam elintézte annyival, hogy a mamó nem úgy érti, tehát bármilyen egyértelmű is volt a helyzet, nem állt ki mellettem.
Én úgy oldottam meg, hogy többé nem mentem hozzá, de évekig. Végül a hátam mögött nyomta a dumát, a párom végül rájött, hogy nekem volt igazam.
Nálatok kicsit más a helyzet, úgyhogy vagy a költözés segít vagy ha lelépsz és otthagyod a szülőknek a fiúcskájukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!