Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elköltöznétek másik városba,...

Elköltöznétek másik városba, hogyha após anyós költözik , anyós segít mindenben,mert apósom és ferjem hetelős munkát végeznek??

Figyelt kérdés
Nekem senkim nem lakik a jelenlegi lakhelyünkön, csak ők vannak. Ha el költöznek és itt maradok teljesen egyedül, és van egy 4 hónapos és 4 éves gyerekeink. Nem opció hogy apuka közelben vállaljon munkát, mert nincs! És abból nem is tudnánk megélni. Viszont én költözködni sem szeretnék saját ház mellett.
2022. máj. 30. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, eléggé életképtelennek tűnsz ne haragudj. Minek kellett két gyerek ha nem tudod őket megoldani? Főleg hogy az egyik gondolom napközben óvodában van.
2022. máj. 30. 18:21
 52/62 A kérdező kommentje:
Itt ennyire bele tudtok rúgni az emberekbe? Igaza sok embernek, ez a mentalitás, ami Magyaroszágon uralkodik, nagyon szomorú. Tanácsot, segítséget jöttem ide kérni, erre a legtöbb ember teljesen más irányba veszi a dolgot. Életképtelen? Szerinted ez hogy esik egy olyan anyanak, nőnek , aki eléggé nehez helyzetben van? Voltam már depressziós, nem szeretem az egyedüllétet hosszú távon, ez van már 4 éve, folyamatosan egyedül vagyok!!!! A férjem jelenleg Balatonfüreden dolgozik, onnan nyilván nem Tud mindennap haza utazni. Nem mindig egy helyen vannak, hiszen több helyen van ki vállalva munka( Kőműves munka, festés , burkolas).
2022. máj. 30. 19:12
 53/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik építő jellegű tanácsot, infokat írtak. ❤️
2022. máj. 30. 19:13
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költöztök akkor Balatonfüred környékére?
2022. máj. 30. 20:13
 55/62 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom senki nem kötelezett arra, hogy szülj még egy gyereket, hogy további 3 évig otthon légy..

El kellett volna menni dolgozni, nem még egy gyereket vállalni, ha amúgy is depressziós voltál..

De ahelyett, hogy dolgozni mentél volna, felnőttek között lennél, barátkoznál inkább a fiatal anyósodon lógnál.. 🤔

Ahhoz meg, hogy ne tudj elmenni 2 gyerekkel bevásárolni, vagy egy gyerekkel.. Hát ehhez is tehetség kell.

Gondolkozni kellett volna.

Itt nem mások miatt kellene költözni, hanem alapjáraton jobb lehetőségekért.

2022. máj. 30. 20:22
 56/62 A kérdező kommentje:
Próbáltunk már albérletet nézni, sajnos 2kis gyerekkel nem egyszerű🙁
2022. máj. 30. 20:57
 57/62 anonim ***** válasza:
93%

A helyedben elöször beszélnék a férjeddel, hogy keressen valahol normális munkát, ahol a családjára is jut ideje, nem csak hetente meglátpgatja öket - nem ott, ahol msot éltek, hanem ahol van rendes munkahely, a házat eladjátok, költöztök vele és ott éltek normális módon, ahogy egy család esetében szokás.

Az nem érv, hogy az após dolgoztatja a férjedet, ez ugyanis gyakorlatilag mindig azt jelenti , hogy fele annyit fizet neki, amennyit máshol kapna ugyanolyan munkáért, azaz kihasználja a férjedet.

Szóval elöször a férjednek kell lépni, rendes munkát keresni, felelöséget vállalni a családjáért meg a gyerekekért, akiket megcsinált. Utána meg neked is össze kell szedni magad, és megszervezni a családot úgy, hogy mások segítsége nélkül is müködjön!

2022. máj. 30. 20:59
 58/62 anonim ***** válasza:
64%

orú. Tanácsot, segítséget jöttem ide kérni, erre a legtöbb ember teljesen más irányba veszi a dolgot. Életképtelen? Szerinted ez hogy esik egy olyan anyanak, nőnek , aki eléggé nehez helyzetben van?

Miért szerinted mi vagy? A saját gyerekeidet nem tudod egyedül nevelni, mások segítségéért ácsingózol. Neked egy gyerek is sok lenne, nemhogy kettő, ne haragudj.

A nagy napközben oviban, nehogy ne bírj el egyedül egy 4 hónapossal. Vagy ha nem, akkor apuka rohanjon haza és cseréljetek, menj te dolgozni mielőtt bajuk esik a gyerekeknek.

2022. máj. 31. 06:16
 59/62 anonim ***** válasza:
89%
Meg mi a nehéz helyzet 2 gyerek nevelésében? Átlag, érett embernek ez nem okoz problémát, főleg nem úgy hogy pánikoljon ha anyósék elköltöznek. Gondolom azért akarják hogy velük menjetek, mert látják, egyedül nem tudod életben tartani a gyerekeid.
2022. máj. 31. 06:18
 60/62 anonim ***** válasza:
89%
Miért kéne költöznöd? Emberek milliói oldják meg a gyereknevelést a férjükkel kettesben, ne anyóséktól várd azt, ami a ti feladatotok.
2022. máj. 31. 07:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!