Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszindulatú anyóssal hogyan...

Rosszindulatú anyóssal hogyan jöttök ki?

Figyelt kérdés
Sosem volt rózsás a kapcsolatunk, de amióta összeházasodtunk a férjemmel folyamatosan keresztbe tesz, hazugságokat terjeszt rólunk, átkozza a még meg nem született gyermekünket, próbálja uszítani a család többi tagját ellenünk, azon mesterkedik, hogy elváljunk stb. Ki hogyan kezeli a helyzetet?

2022. máj. 23. 10:38
1 2
 1/20 anonim válasza:
62%

Ha sosem volt rózsás a kapcsolatotok akkor ez csak a hibákat erősíti, nem teljesen az anyós a probléma.

Az ilyen anyós-bajoknál minden esetben az a legnagyobb gond, hogy a férj nem áll ki a felesége mellett, kényelmes neki hogy két nőt ugráltat, versenyeztet. Az anyósok legtöbbször alapból problémásak, de az sokat segít ha a társad tényleg társként viselkedik ilyen helyzetben.

Én a helyedben nem vennék részt ilyen játszmákba. Ha hazugságokat terjeszt, eléállni, szembesíteni, (mindketten, főleg a férj, mert rád nem fog hallgatni.)

Ha család meg olyan hogy uszítani lehet az már régen rossz. Miért házasodsz bele egy ilyen családba?

Mást nem tehetsz, ha nem változik a későbbiekben válás lesz a vége, sokszor láttam már ilyet a környezetemben.

Ahhoz hogy változzon az lenne a legjobb ha a férj a sarkára állna, és/vagy ha jó messze költöznétek az anyóstól.

2022. máj. 23. 10:48
 2/20 anonim ***** válasza:
13%
Kihívni egy kick-box meccsre.
2022. máj. 23. 11:01
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Férjed viselkedése számit! Én anno megmondtam a férjemnek, hogy lehet választani! Vagy az anyja, vagy én!

Engem választott

2022. máj. 23. 11:03
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem anyóst a férjednek kell kezelni. Hogyha képtelen rá, valószínűleg rossz ötlet volt házasodni.
2022. máj. 23. 11:04
 5/20 A kérdező kommentje:
A férjem teljes mértékben velem van, a családtagok is, ezért halljuk vissza az anyós kavarásait, mert egyből visszamondják. De ettől függetlenül megkeseríti az életünket.
2022. máj. 23. 11:06
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha a férjed melletted áll és nem tartjátok a kapcsolatot az anyóssal, akkor mi a probléma? Nem kell foglalkozni vele, ha felveszitek a dolgait, annál jobban fogja csinálni, mert élvezi, hogy vele foglalkoztok és ezzel együtt valahol már el is érte, amit akart.

Egy ismerősöm múlt héten kitett egy videót a facebook profiljára, amiben üzent az anyósának, hogy ha bármi baja van vele, akkor neki mondja el, ne mástól kelljen visszahallania. Egyértelmű volt, hogy azért csinálja, hátha ettől leáll végre az anyós, mert így rögtön több százan látták és gondolom mindenkinek hirtelen meglett a véleménye az anyósról. Ez is egy megoldás, még ha tőlem pl. nagyon messze is állna.

2022. máj. 23. 11:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

5

Akkor hol a gond? Mivel keseriti meg az életeteket???

2022. máj. 23. 11:24
 8/20 A kérdező kommentje:
Például azzal, hogy fűnek-fának azt meséli, hogy csalom a fiát, a gyerek nem is tőle van, eljár valami szeánszra, ahol átkokat szór a még meg nem született gyermekünkre, testvéreimet a szájára veszi, névtelen leveleket küld és még sorolhatnám.
2022. máj. 23. 11:32
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Jelentsétek fel zaklatásért
2022. máj. 23. 11:48
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel nem jönnék ki sehogy, egyszerűen semmilyen kapcsolatot nem tartanék vele és ennyi.
2022. máj. 23. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!