Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszindulatú anyóssal hogyan...

Rosszindulatú anyóssal hogyan jöttök ki?

Figyelt kérdés
Sosem volt rózsás a kapcsolatunk, de amióta összeházasodtunk a férjemmel folyamatosan keresztbe tesz, hazugságokat terjeszt rólunk, átkozza a még meg nem született gyermekünket, próbálja uszítani a család többi tagját ellenünk, azon mesterkedik, hogy elváljunk stb. Ki hogyan kezeli a helyzetet?

2022. máj. 23. 10:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

#8 Tehát minden bizonnyal beteg elme, mert normális ember ilyet nem csinál. Ez méginkább azt erősíti, hogy nem kell foglalkozni vele.

Két választásotok van:

- Foglalkoztok vele, idegileg rámentek ti és idővel a házasságotok is

- Nagy ívben le**arjátok és éltek boldogan

Azok az emberek, akik ismernek titeket, úgyis tudják, hogy mi a valódi igazság, a többi véleménye pedig nem számít.

2022. máj. 23. 12:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Valóban ez lenne nekünk is a legjobb, hogy figyelmen kívül hagyjuk.
2022. máj. 23. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Példabeszédek 26/2: “Miképpen a madár elmegy és a fecske elrepül azonképpen az ok nélkül való átok nem száll az emberre”.
2022. máj. 24. 04:54
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tartom velül a kapcsolatot. Egyszer kiborultam és kiosztottam őket nem túl szépen. A házunkba se jöhetnek el. Facebookon le van tiltva az egész csapat, telefonszámjaik is tiltó listán vannak.
2022. máj. 24. 09:36
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Volt, igaz nem anyós, mert az exemmel a házasságig nem jutottunk el (hálisten), de ignoráltam és hanyagoltam a vele való találkozásokat.

Utált érte? Igen, és hol érdekelt?

Miért legyek önmagam ellensége és szenvedjek órákon keresztül egy olyan ember társaságában, aki a háta közepére nem kíván és a hátam mögött kibeszél?

2022. máj. 24. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Én kerülöm. Nem megyek a közelébe, ha nem muszáj. Ha muszáj is csak úgy, ha a férjem is ott van. Magunkhoz nem hívjuk.

Nálunk mindhárom menyével ilyen, szóval nem veszem magamra. Tudom, hogy rosszindulatú, buta nő, így inkább csak ignorálom. Illetve, ha mond valamit másról, akkor igyekszem nem elhinni, mert sokszor kavarja a dolgokat és utólag lebukik. Próbálja a családtagokat egymás ellen uszítani.

2022. máj. 24. 12:15
 17/20 A kérdező kommentje:
A válaszaitokat elnézve elég gyakori jelenség a rosszindulatú anyós. Köszönöm nektek is a válaszaitokat!
2022. máj. 24. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak mondom neked - anyóstól teljesen függetlenül - hogy aki pletykát hoz, az pletykát visz is!

Aki az anyóssal olyan jó viszonyban van, hogy az megosztja vele a vélt vagy valós sérelmeit, az nyugodt lehetsz, hogy alaposan fröcsögve jól kitárgyal téged az anyóssal és utána rohan továbbadni.

Aztán, hogy ebből mennyit mondott az anyós és mennyit tesz ő hozzá, azt a Jóisten sem tudja!

2022. máj. 25. 08:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

😂😂 Szeánszokra jár..

Klassz mese tes. Legközelebb ne told túl..

2022. máj. 25. 11:43
 20/20 Szaszi98 ***** válasza:
Ha terhes leszel megmondod anyosnak hogy csináltatsz tesztet ami bizonyítja hogy tőle van a babád, de neki kell kifizetni a koltseget
2022. júl. 22. 21:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!