Rosszindulatú anyóssal hogyan jöttök ki?
#8 Tehát minden bizonnyal beteg elme, mert normális ember ilyet nem csinál. Ez méginkább azt erősíti, hogy nem kell foglalkozni vele.
Két választásotok van:
- Foglalkoztok vele, idegileg rámentek ti és idővel a házasságotok is
- Nagy ívben le**arjátok és éltek boldogan
Azok az emberek, akik ismernek titeket, úgyis tudják, hogy mi a valódi igazság, a többi véleménye pedig nem számít.
Volt, igaz nem anyós, mert az exemmel a házasságig nem jutottunk el (hálisten), de ignoráltam és hanyagoltam a vele való találkozásokat.
Utált érte? Igen, és hol érdekelt?
Miért legyek önmagam ellensége és szenvedjek órákon keresztül egy olyan ember társaságában, aki a háta közepére nem kíván és a hátam mögött kibeszél?
Én kerülöm. Nem megyek a közelébe, ha nem muszáj. Ha muszáj is csak úgy, ha a férjem is ott van. Magunkhoz nem hívjuk.
Nálunk mindhárom menyével ilyen, szóval nem veszem magamra. Tudom, hogy rosszindulatú, buta nő, így inkább csak ignorálom. Illetve, ha mond valamit másról, akkor igyekszem nem elhinni, mert sokszor kavarja a dolgokat és utólag lebukik. Próbálja a családtagokat egymás ellen uszítani.
Csak mondom neked - anyóstól teljesen függetlenül - hogy aki pletykát hoz, az pletykát visz is!
Aki az anyóssal olyan jó viszonyban van, hogy az megosztja vele a vélt vagy valós sérelmeit, az nyugodt lehetsz, hogy alaposan fröcsögve jól kitárgyal téged az anyóssal és utána rohan továbbadni.
Aztán, hogy ebből mennyit mondott az anyós és mennyit tesz ő hozzá, azt a Jóisten sem tudja!
😂😂 Szeánszokra jár..
Klassz mese tes. Legközelebb ne told túl..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!