Érdemes lehet elnézést kérnem?
Figyelt kérdés
Anyósom haragszik rám valami miatt, amit 15 éve mondtam neki egy veszekedés végén.
Nem konkrétan ezt mondtam, de ha körül kellene írnom, akkor egy bizonyos tevékenység szájjal való elvégzésére szólítottam fel mérgemben.
Állítólag ez az egyetlen, amit nem bír bennem.
Mik a tapasztalatok, érdemes lehet elnézést kérni tőle?
tegnapelőtt 17:41
1/15 anonim válasza:
Egy 15 éves sztorin rágódni (anyósodra gondolok) szerintem azért fura... De abból, hogy bocsánatot kérsz baj nem lehet
2/15 anonim válasza:
Baj nem lehet, de 15 évig haragudni, semmi jót nem tettél azóta?
Amúgy kemény lehetett 😂
3/15 anonim válasza:
Szerintem az hogy bocsánatot kérsz abból tényleg nem lehet baj, bár elég fura hogy ez ennyire megbántotta. De négyszemközt mondd el neki nyugodtan, hogy hirtelen mondtad, és nem gondoltad komolyan biztos elnézi, és akkor már nem marad indok amit nem bír benned.
4/15 anonim válasza:
És mi a probléma? Hogy mégse végezhette el..? :)
Amúgy a tiédet kellett volna?
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld
tegnapelőtt 18:08
6/15 anonim válasza:
Kérhetsz, de minek. Az ilyen kultúrálatlan viselkedést nem fogja megszeretni.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy meg kell szeretnie. Azért ment a zöld oda is
tegnapelőtt 20:09
9/15 anonim válasza:
Ha 15 éve haragszik, akkor szerintem az nem egy csúnya elszólás miatt van. Nem lehet, hogy más van a viselkedése mögött?
10/15 anonim válasza:
Szerintem ne csináljunk úgy, mintha ne lennénk mind úgy, hogy vannak ilyen régi (vagy még régebbi) sérelmeink is.
Ha neked fontos vele a jó kapcsolat, és megéri, beszéljetek meg. Szerintem ez fontosabb, mint az ego.
Már ha úgy érzed persze, hogy van benne igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!