Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Érdemes lehet elnézést kérnem?

Érdemes lehet elnézést kérnem?

Figyelt kérdés

Anyósom haragszik rám valami miatt, amit 15 éve mondtam neki egy veszekedés végén.

Nem konkrétan ezt mondtam, de ha körül kellene írnom, akkor egy bizonyos tevékenység szájjal való elvégzésére szólítottam fel mérgemben.

Állítólag ez az egyetlen, amit nem bír bennem.

Mik a tapasztalatok, érdemes lehet elnézést kérni tőle?

tegnapelőtt 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Többek között ezért nem hárok családi összejövetelekre. Valahogy mindig oda lukadtunk ki, hogy kinek milyen ezeréves sérelme van.
tegnapelőtt 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
15%

Ha 15 évig ezt nem engedte el, akkor egy sima elnézés nem lesz elég. Amúgy ha felnőtt létére ilyen gyerekes akkor hagyjad. 15 éve nem tudta lekommunikalni a problémáját

Amúgy kicsit árnyalhatnád a sztorit. Milyen volt a beszólás előtt és után a kapcsolatotok? Párod tud erről? Mi volt a téma hogy idáig egy ilyen beszólásig fajult a dolog? Miért pont most jött ez fel megint? Stb

tegnapelőtt 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

De azért könyörgöm. Nekem is vannak olyan sérelmeim hogy néha eszembe jut és ideges leszek, de estembe nem jutna a másikat ezzel baxtatni.

Meg azért az hogy 15 éve azt mondta nekem valaki hogy szopd le a f.szom nem egyenlő azzal hogy 15 éve megölte a gyerekemet.

tegnapelőtt 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

De 15 év után mire fel akarsz bocásnatot kérni? Én kinevetnélek, hogyha 15 év után elém állnál, jaj, emlékszel Kati, amikor tahóskodtam? Na, bocsi érte.

Ha akkor nem volt annyi eszed, most már minek felhozni a dolgot?

Mondjuk én még életemben nem mondtam egyetlen vita alkalával sem a másiknak, ohgy szpd le apádat, mert nem egy aluliskolázott bunkó vagyok.

tegnap 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
14, az anyósa hozza fel a kerdezőnek hogy az anyósának ez még mindig fáj.
tegnap 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!