Elköltöznétek másik városba, hogyha após anyós költözik , anyós segít mindenben,mert apósom és ferjem hetelős munkát végeznek??
Teljesen mindegy. Miért nincsenek barátaid, ismerős anyukák, bárki?
Ki tehet erről? Ki akadályoz meg, hogy ismerkedj?
"Kinek szülted/vállaltad a gyerekeket? Magatoknak vagy anyóséknak?"
Hát basszus, ha az apuka teljes hetekre lép le ilyen kicsi gyerekek mellől, akkor legalább a szülei segítsenek az unokáknak.
#20: de ki és mi akadályoz abban, hogy barátkozz, ismerkedj...??
Óvodástársak szülei, játszótéri anyukák, stb. stb....???
Nem értem, miért vagy ennyire rágyógyulva anyósékra.
35#
Váó, rajtam kívűl megannyi család él(t) így, sőt van aki külföldön több ezer km, még sem dől a kardjába mert van x számú gyereke.. Felnőtt módjára megoldja, hisz khm.. magának szült meg a férjének.. Nem anyósnak.
Tudod.. Mindenki annyi gyereket vállaljon amennyit eltud látni..
Menj velük ha jò a viszony költözzetek ti is, egyedül maradni nem jò, nem mindenki magànak valò ember. És oké lehet segítséget kérni màstòl is de nem mindegy hogy egy ismerös anyuka az vagy a nagymamàja.
Tegye mindenki a szívére a kezét 2 kicsi mellé elkél a segítség! Föleg ha késöbb menne dolgozni majd, egy nagymama kincset ér olyankor mégjobban, ne rugjak ki ha a gyerek hetente làzasodik be.
A nagymama 40es,miért ő maradna otthon a beteg gyerekkel, amikor bőven aktív korú? Rúgják ki őt, mert anyu és apu nem képesek megoldani?
Én nem azért költöznék, hogy este legyen kivel csevegni. A gyerekeimet nézném, hogy ne az isten háta mögött kelljen felnőniük. Ahogy előttem írták, a 10 millió önerőnek elég. Tudtok házat venni ott, ahol akartok, vagy ott, ahol a férjed dolgozik. Nem anyósba kell(ene) belebújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!