Elköltöznétek másik városba, hogyha após anyós költözik , anyós segít mindenben,mert apósom és ferjem hetelős munkát végeznek??
Figyelt kérdés
Nekem senkim nem lakik a jelenlegi lakhelyünkön, csak ők vannak. Ha el költöznek és itt maradok teljesen egyedül, és van egy 4 hónapos és 4 éves gyerekeink. Nem opció hogy apuka közelben vállaljon munkát, mert nincs! És abból nem is tudnánk megélni. Viszont én költözködni sem szeretnék saját ház mellett.2022. máj. 30. 10:32
21/62 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, ha nem mondanak neked indokot, akkor valójában tielőletek menekülve költözik anyós-após. Megunták, hogy mindenben segíteniük kell, hogy rájuk támaszkodtok, saját magukkal akarnak törődni. Csak nem akarnak veszekedést, azért mismásolnak. Tisztában vannak azzal is, hogy 10 millióból sehová sem tudtok költözni, azért vicceskednek azzal, hogy költözzetek ti is. Mert tudják, hogy "nem áll fenn a veszélye".
22/62 A kérdező kommentje:
21! Ismersz minket? Nem! Akkor miért állítasz olyat, ami nem is úgy van? Mikor mondtuk, hogy mi nem megyünk , azt mondtàk akkor költöztünk el egy másik kisebb városba, ott tudunk venni lakást,ők is ott vesznek, mert hogy minket nem akarnak hagyni, az unokákat főleg. Mondtuk mi nem fogunk vándorolni kis faluból másik kis faluba. Egyébként meg nem mindenben rájuk támaszkodunk, itt ilyenekről van szó, hogy elmegyek be vásárolni vigyáz rájuk, vagy éppen este van kivel beszélgetni…. Ezek nem éppen egetrengető dolgok. Itt arról van szó, hogy egyedül maradok a városban, ami nem fizikailag lesz megterhelő, hanem lelkileg
2022. máj. 30. 11:10
23/62 anonim válasza:
Pont ezért kell elköltözni a világvégéről emberek közé. Nem föltétlen oda, ahova anyósék. Bárhova, ahol normális életet tudtok élni, a férjednek lehet olyan munkája ami mellett a családjával lehet, a gyerekeknek lesz lehetősége normális oktatásra, programokra.
24/62 anonim válasza:
Kicsit ellentmondásos a tortenet.
26/62 anonim válasza:
Kinek szülted/vállaltad a gyerekeket? Magatoknak vagy anyóséknak?
Minek vállaltál gyermeket pláne 2, ha képtelen vagy megoldani bármit?
Nekem is hetelt férjem külföldön,majd belföldön, éveket az első 2 gyermekünk mellett, azóta 3 van és letoltunk még egy házátépítést is - és képzeld élünk virulunk.
Én magunknak szültem, és nem ahhoz kötöttem van e, vagy lesz e bármiféle segítségem bármelyikünk szülei részéről. Amúgy elárulom, hogy nincs. Illetve én nem terhelem a beteg szüleimet, anyósomékat pedig szintén.
Rengetegen vannak 0 segítséggel, még is képesek megoldani mindent gyerek mellett, vagy gyerekkel karöltve. 🤷♀️ Sőt az egyedülállók is megoldják. Kénytelenek.
27/62 anonim válasza:
A gyerekeknek nem udvar kell, hanem jövőkép. Oda kell költözni, ahol van munkalehetőség, jó iskolák, különórák. Ha lakásban kell lakni, akkor lakásban. Egy udvarra nem kehet építeni a gyerekek jövőjét.
28/62 anonim válasza:
Mas gyerekei is fel tudtak noni emeletes hazban, le viszed oket a jatszoterre es ugyanugy a szabad levegon vannak, mint a sajat kertben
29/62 anonim válasza:
Istenem egyedül maradsz a városban mi lesz..... felnőtt ember vagy egyáltalán? Az öregek neked társalkodónak kellenek meg szitternek?
30/62 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem öregek 🤣 25 éves vagyok, anyósék 40-es korosztàly
2022. máj. 30. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!