Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elköltöznétek másik városba,...

Elköltöznétek másik városba, hogyha após anyós költözik , anyós segít mindenben,mert apósom és ferjem hetelős munkát végeznek??

Figyelt kérdés
Nekem senkim nem lakik a jelenlegi lakhelyünkön, csak ők vannak. Ha el költöznek és itt maradok teljesen egyedül, és van egy 4 hónapos és 4 éves gyerekeink. Nem opció hogy apuka közelben vállaljon munkát, mert nincs! És abból nem is tudnánk megélni. Viszont én költözködni sem szeretnék saját ház mellett.
2022. máj. 30. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen igaza van a 7-esnek! Ahol nincs munka, nincs jövő, onnan még időben menekülni kell. Még akkor is, ha családi házat kell feladni egy társasházi lakásért.
2022. máj. 30. 10:53
 12/62 A kérdező kommentje:
Anyósék majdcsak 20 millióért adtak el a lakást, abból már tudnak venni társasházban esteleg. Azt nem értem miért akarnának panel lakásba menni , itt van a gyönyörű szép kertes ház, és helyette mennek egy olyanba,ahol az udvarra nem tudnak ki menni. Nekem gyerekeim vannak, kell nekik az udvar. Annyira azon vannak most, hogy menjünk velük , de lakni sem szeretnék menni sehova mással.
2022. máj. 30. 10:56
 13/62 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan nem költöznék anyós után! Főleg azért,mert talán ő nem is örülne ennek!

Mért kell "mindenben" segítenie?

Miért lett a 2. gyerek, ha nem vagy képes egyedül ellátni őket?

Lehet, hogy anyós épp azért költözik, mert nyugalmat akar.

Nem mindenki örül ám, ha ha menye és az unokák osszák be az idejét!

A gyerekeknek van anyjuk-apjuk, oldjátok meg, ne anyósra sózzátok a teendőket!

2022. máj. 30. 10:57
 14/62 A kérdező kommentje:
Viszont én felek a magánytól, mindig egyedül kelni , feküdni( gyerekek persze itt vannak, el vagyunk, nincs semmi gond, boldogok vagyunk), viszont férjem nélkül nehez, főleg most anyósék is mennek. Nem lesz kire támaszkodjak, semmiben nem lesz segítségem
2022. máj. 30. 10:58
 15/62 anonim ***** válasza:
95%
Ha az elköltözés egyet jelent azzal, hogy közös helyre anyóssal-apóssal, akkor egyértelműen nem. (Pedig személy szerint én jóban vagyok velük, de az összeköltözést még a férjem sem akarná.)
2022. máj. 30. 10:59
 16/62 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy ők nem akarnak itt hagyni minket! Az meg hogy anyós segít mindenben azért is van, mert férjem vállakozásban van az apjával , és csak így tudnak dolgozni!
2022. máj. 30. 11:00
 17/62 anonim ***** válasza:
82%

Más GYK-kérdező örömtáncot járna, ha az anyósáék elköltöznének a közelből... :-DDDDD

Viccet félretéve, két gyerekkel azért nem mission impossible az élet nagymamai segítség nélkül...

2022. máj. 30. 11:00
 18/62 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nem azért unszolnak anyósék, hogy költözz te is, mert az ő pénzük sem elég ott szinte semmire, de ha a ti 10 milliótokat is bedobják, már értelmesebb méretű ingatlant tudnának venni? Azzal persze nem számolnak, hogy így egymás nyakában élnétek.
2022. máj. 30. 11:01
 19/62 anonim ***** válasza:
82%

És mire mész a nagy házaddal, ha munka nincs és hónap végén már remegve várjátok a segílykét? A gyerekek meg nem ismerik az apjukat, mert a világ másik felén van csak munka. A házasságotokról nem is beszélve.

A 10millió pont jó önerőnek. Vesztek fel hitelt, amit nem lesz gond fizetni, mert te is könnyen találsz majd jobban fizető munkát egy élhető környéken.

2022. máj. 30. 11:02
 20/62 A kérdező kommentje:
Én sem akarok lakni senkivel sem, mondtam is, hogy mi nem megyünk. Viszont ahogy írtam is, nekem egyedül ebben a városban nehez lesz, 2 kicsivel, és hiába mondja más hogy meg lehet oldani mindent, meg lehet persze, csak nem mindegy milyen lelki állapotok uralkodnak el az emberen, a sok egyedüllét miatt
2022. máj. 30. 11:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!