Elköltöznétek másik városba, hogyha após anyós költözik , anyós segít mindenben,mert apósom és ferjem hetelős munkát végeznek??
Figyelt kérdés
Nekem senkim nem lakik a jelenlegi lakhelyünkön, csak ők vannak. Ha el költöznek és itt maradok teljesen egyedül, és van egy 4 hónapos és 4 éves gyerekeink. Nem opció hogy apuka közelben vállaljon munkát, mert nincs! És abból nem is tudnánk megélni. Viszont én költözködni sem szeretnék saját ház mellett.2022. máj. 30. 10:32
41/62 anonim válasza:
Jogos, amit a #40 ír!
Ha még jócskán sokáig dolgozik a nagymama, akkor a betegállomány szempontjából teljesen irreleváns...
42/62 anonim válasza:
Akkor is ketten könnyebb megoldani mint egyedul a beteg gyerekkel valo otthon maradast, nekem mar nem él anyukàm , de tesòmmal egy utcàban lakunk pàr hàznyira és ilyen esetekben segítjük egymàst vigyàzunk egymàs gyerekeire, azért nem mindegy ha megoszlik a teher. Meg divat anyòst apòst szidni de van aki szereti és jòban van velük akkor miért ne lenne közelben.
43/62 anonim válasza:
Akkor se azért van a nagymama, hogy vigyázzon a beteg gyerekre. Nem ő gyereke, van annak anyja, apja,vigyázzanak ők a saját beteg gyerekükre. Igen, ketten könnyebb, anyja és apja is van annak a gyereknek, a nagyi a harmadik számú. Érdekes, hogy mindenki a nagyira lőcsölné a gyereket az anya után, nem az apára. Az apa is mehet nyugodtan táppénzre és szabadságra. A nagyi nem egy beosztott, aki rajtra készen áll mindig és szabadságra megy a beteg gyerek miatt.
44/62 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy beosztott. Az apàknak a legtöbb helyen dolgozni kell, nalunk is nem ö marad otthon ha 2szer annyit keres mint én.
45/62 anonim válasza:
Még mindig ellentmondásos q történet. A kerdezonferje és az apja együtt dolgoznak. Az aposek elkoltoznek, de a kerdezoek nem tudnak, mert ott nem lenne q férjnek munka. Aposnak akkor hogy van?
46/62 A kérdező kommentje:
Utolsó tessék? Apósom a munkáltatója a férjemnek, nyilván ha el költöznek és a férjem itthon marad velünk, nem megy hetelni vele, nem fog vele dolgozni. Viszont itt mint írtam nincs nagy munkalehetőség
2022. máj. 30. 14:45
48/62 anonim válasza:
6. De miert? Egyedül nem tud odautazni a meló színhelyere?
Mit dolgoznak?
49/62 anonim válasza:
Most akkor ti pici faluban laktok, vagy kisvárosban? Mert egyszer így, egyszer úgy írod.
50/62 anonim válasza:
De ha a férjed a jövőben nem megy hetelni (mert már nincs após, ahova menjen), akkor te sem leszel egyedül esténként, ha normális munkát talál.
Ez nekem inkább plusz érvnek hangzik, hogy miért nem kéne anyósék nyakára költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!