Mikor kellene találkozniuk párom szüleinek az én szüleimmel?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve vagyunk együtt és még nem találkoztak. Nem tudom mikor lenne alkalmas.2022. máj. 16. 09:12
21/21 anonim válasza:
Nálunk az esküvőn találkoztak először. A férjem apja már nem él, anyósommal es a férjével nem túl jó a férjem kapcsolata. Kicsit szégyellte is őket az én családom előtt. Eljegyzési banzáj nem volt, csak lánykérés. Az esküvő napján pár órával korábban volt az első találkozás, viszonylag normálisan zajlott. De nem számítunk semmilyen nagy barátkozásra a családjaink között. Mi sem sokszor megyünk anyósékhoz, csak évente 2x.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!