Mikor kellene találkozniuk párom szüleinek az én szüleimmel?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve vagyunk együtt és még nem találkoztak. Nem tudom mikor lenne alkalmas.2022. máj. 16. 09:12
11/21 anonim válasza:
A mi szüleink 8 év alatt saccperkábé háromszor találkoztak, pedig senki nem utál senkit, mindenkivel jó a viszony.
Már házasok vagyunk amúgy.
Szerintem ez nagyban attól függ, mennyire van rá igény. Lehet a két család ég és föld, akiket csak ti köttök össze, ez esetben teljesen fölösleges mesterségesen erőltetni bármit is, mindaddig, amíg nem jön el mondjuk egy "muszáj" pillanat, például, hogy ne az esküvőn lássák egymást először.
Persze van, akik csak ott találkoznak, vagy még ott sem, szerintem ez nagyon helyzet/család/hozzáállás függő és nincsen bevált recept.
12/21 anonim válasza:
Ha nem találkoznak, az sem baj.
13/21 anonim válasza:
Bőven elég az esküvőn és utána sem kell erőltetni.
15/21 anonim válasza:
Az eljegyzés után találkoztak először. 5 év együttjárás után történt ez meg. 3 évvel később, most nyáron lesz az esküvő, most fognak másodjára találkozni.
18/21 anonim válasza:
Egy év az még semmi, az nem idő. Majd ha 3-4 éve is együtt lesztek, és el szeretne jegyezni, esetleg az eljegyzés után.
19/21 anonim válasza:
Mieink az esküvőn találkoztak. Előtte jártunk 9 évig, azóta eltelt 5 év. Azóta nem találkoztak, nem beszélnek egymással.
20/21 anonim válasza:
4,5 éve vagyunk együtt, anyum és az anyukája már találkoztak, az apukáink még nem. 300km a távolság úgyhogy ez is egy ok.
Majd egyszer csak összejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!