Unokák között különbség!!! Mit tennétek ha ilyen anyósotok, aposotok lenne?
Sajnos az anyósom ilyen. Az én fiam kap mindent, hozza neki a dolgokat. A fél éves unokatestverének nem vett még semmit, mondván nincs neki pénze. Nem hiszem el, hogy a pepcoba egy 800Ftos bodyt nem tudna neki venni. Undorító, és én szégyenlem magam helyette.
Én tudom, hogy azért szereti jobban, mert fiú párti, meg a férjem a 4 gyerek közül anyuci pici fia.
De nagyon elitelem, és nem érti azt sem, hogy ne vegye a cuccokat.
Elhiszem, engem is zavarna. De nem igazán tudsz velük mit kezdeni. Esetleg meg lehet kérdezni az okát, hátha válaszolnak egy őszintét...
Én mint unoka én is kevesebbet kaptam egy időben nagyanyámtól, mert azzal a címszóval, hogy tesóm elment egyetemre messze, én meg úgyis csak otthon vagyok apámmal. Suliztam én is még gimit, de az volt a lényeg hogy majd apám úgyis ellát. Mondom apám a testvéremet is ellátja, ő fizeti az egyetemet meg mindent neki... Szóval nem volt valódi ok igazából rá, de ő mégis ezzel érvelt. Amikor meg elköltöztem én is, de "csak" 80 km-re, tesómék meg külföld vagy az ország túl vége és amikor jöttek haza nekik pl apám főzött. Ha mi mentünk, otthon sem volt sokszor vagy főzve persze nem volt, csak nagyon ritkán de legtöbbször az nem miattunk készült. Nem irigységből, de azért rosszul érinti az embert, hogy most akkor én ezek szerint túl sűrűn jártam haza túl közelről. Mondtam is, hogy majd nem jövök már ilyen sűrűn, hátha jobban hiányzok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!