Unokák között különbség!!! Mit tennétek ha ilyen
anyósotok, aposotok lenne?
Valami oka csak van. Pl. A masik unokak szulei is tobbet segitenek, adnak a nagyszuloknek. Bar engem soha nem erdekelt, hogy a papamek mennyit adnak vagy milyen ertekben, orultem neki, barmit is kaptam toluk, mert szeretem oket. Ti meg haszonlesoek vagytok, ami lejon az irasbol... inkabb orulj, hogy meg elnek a nagyszulok, es hogy kapnak valamit a gyerekek toluk. Eleg anyagias vilag ez, de csak emiatt nem torodni veluk, meg nem latogatni tahosag.
2022. ápr. 19. 22:17
2/24 A kérdező kommentje:
Nem segítenek... Folyton szidja őket, h nem látogatják, meg csak akkor mennék ha pénz kell nekik. Nem vagyok haszonleső, csak bánt, h az én gyerekeimet kevésbé szereti, holott ők is az unokái.
Érdekes amúgy, mindig azok sírnak itt akiknek a gyereke a kivételezés azon részén van aki kevesebbet kap. Ol.yan kérdést miért nem látok itt soha hogy "Nagyszülő kivételezik a gyerekemmel, 40 ezres ajándékot kap, míg a sógornőmék gyereke csak 10 ezreset. Mit tehetnénk azért, hogy ne legyen kivételezés és mindkét gerek egyforma értékben kapjon?" Ugyan kérdező, ha a te gyereked kapná a nagyobb értékben lévő ajándékokat, totál nem érdekelne a kivételezés. Az meg hogy pénz függő szerinted hogy melyik gyereket mennyire szereti, hát, fura mit ne mondjak. És ha még ígyis van, nem igazán tehetsz semmit, kierőszakolni nem tudod, hogy ugyanúgy szeresse, mert lehet, azt a gyerekét akitől az az unoka van, eleve jobban szereti. Max azt mondhatod oké akkor nem mentek többet, meg ők se jöjjenek. de akkor még azt a 10 meg 6 ezer forintos ajándékot se fogod megkapni, és a gyerekektől elveszed a nagyszülőt.
2022. ápr. 19. 23:03
Nem kell ugrani, amikor csettintenek.
2022. ápr. 19. 23:23
Ez kb a csaladok javaaareszebeeen elofordul a Foldon. De minden 2.tuti. kb valahol mindenki tapasztalt ilyesmit.
Nekem a jovobe nem is lesznek ilyen elvarasaim :D siman szet tudna b~##~i a lelkibekemet..
Annyi h en total eltavolodnek ha ilyet elesbe ebbe a szituba megtudnek. Mert nyilvan zavarna, es emiatt megromlana a kapcsi. Alapvetoen meg ha mar erettebb a gyerek evidens h el kell neki mondani...h negativan es ki kulonboztette meg es csaladi beke ide vagy oda..de tudnia kell a gyereknek.
Ti meg szeressetek oket triplan is!
2022. ápr. 19. 23:31
6/24 A kérdező kommentje:
A nagyobb gyermekeim már észre vették, soha nem mondtuk nekik, nem is panaszkodtunk elöttük. De meg tartom az 5 méter távolságot, nem fogunk ugrani. Csak dühít, h tehet különbséget az unokák között.😡
Tenni akkor sem elhet vele semmit.
2022. ápr. 20. 00:08
- Gizike, gyertek segíteni!
- Mama, hívja a másik fiáékat, akiket velünk ellentétben folyamatosan pénzel. Szép napot, viszlát!
2022. ápr. 20. 01:17
- Gizike, gyertek segíteni!
- Jaj, Mama maga az? Képzelje, a Gusztika is szeretne olyan ....-t, mint amit a másik unokának tetszett venni. Mikor számíthat rá, már nagyon kéri?
2022. ápr. 20. 01:20
Tehet, persze, miért ne tehetne?
Nálunk is volt kivételezés, hát szívás. :D Felnőttem mégis.
2022. ápr. 20. 08:15
Kapcsolódó kérdések: