Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha apósom undorító...

Mit tegyek, ha apósom undorító módon bánik a férjemmel, és velem? És különbséget tesz a két fia és azok párjai közt?

Figyelt kérdés
Régebb óta feltűnt hogy após nem úgy bánik a két gyerekével ahogy az normális lenne. A férjemmel kifejezetten bunkó, és megalázó. De a férjem fel se veszi, vagy csak nem mutatja, de engem annál inkább bosszant. Pl tegnap én főztem az ebédet és egész ebéd alatt szidta a kaját, de csak amiért én csináltam. Szidja a férjem mert nem sikerült neki egy jól fizető állás. Semmibe nézi a férjem segítségét. Itt lakunk náluk, de ha jól alakul a ház felújítás, jövőre kész lesz. Nyilván mikor ideköltöztem még jó volt a helyzet. És ezzel nem számoltam hogy 180 fokot fordul az egész mert régen imádtam itt lenni. De mindenki megváltozott. Albérletbe mennénk ha tudnánk, de itt falun nincs lehetőség. Marad az hogy megvárjuk a félévet.. Addig is ki kell bírni ezt, de egyre nehezebb a mindennapos bunkózás, kötekedés, szidás.
2020. nov. 30. 10:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Másik gyerek otthon lakik? Lehet már ki van a f veletek, zavarjátok őt. Kirakni nem fog, mert látja ő is biztosan hogy nem tudtok hova menni, de lehet nem ilyen lovat akart. Mondjuk ha ő ajánlotta fel hogy lakjatok ott, nem illene most ezt csinálnia de nagyon mást nem tudtok tenni mint hallgatni. Épüljön meg szépen a ház (remélem nem falun építetek újat), aztán ha a saját házadban is beszól ott nyugodtan helyreteheted. Mást nem tudsz jelenleg mint elmenni futni egyet, legalább a stresszt is levezeted, azt falun is lehet
2020. nov. 30. 10:22
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Amíg az ő házában élsz, sok választásod nincs. Én beszélnék a feleségével, megkérdezném, hogy bántja-e valami mostanában az apóst, vagy tudja-e, hogy mitől frusztrált.
2020. nov. 30. 10:23
 3/18 A kérdező kommentje:
1es: igen nekem is ez jön le hogy a f.sz kivan velünk... Hisz itt lakunk, nyilván. De amikor elkezdtünk házat nézni, hallgattuk hogy minek akarunk innen elmenni? Miért akarunk elköltözni? Miért sietünk ezzel? Nem zavar innen senki sem el. De 24 évesek vagyunk.. Szerintem bőven eljött az ideje. Nem lenne jobb a nyugalom? Családon belül ezt kell tenni? Nem hiszem hogy normális. Igen, maga a stílusa ilyen, mert máshol is megtud nyilvánulni, na alázni azt tud. Nyilván a saját házamba egy rossz szó után nyitva lesz az ajtó és mehet. Egyébként nem falun vettünk házat!
2020. nov. 30. 10:30
 4/18 A kérdező kommentje:
2es: már volt rá példa.. De mi vagyunk a hülyék hogy ilyet képzelünk...
2020. nov. 30. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Első sorban a fiának kéne vele beszélni, hisz ő áll közelebb hozzá. Te ne szólj be, mert rajtad verik el az összes családi konfliktust, ami kialakult. Tököt kell növesztenie a férjednek és határokat felállítani. Attól mert ott laktok senkinek nincs joga verbálisan bántalmazni senkit. Hosszútávon biztosan nem maradnék, mert idegileg felőröl az állandó kritika.
2020. nov. 30. 10:32
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Még az jutott eszembe (#1) hogy párod a fiatalabb gyerek? Valószínűleg a ne költözzetek el nem annak szólt, hogy ténylegesen ott akar titeket tudni a házban, hanem inkább annak, hogy a kisebb gyereket gyakran nehezebben engedik el; s ha esetleg ebben benne van még az is, hogy nem feltétlen elégedettek a fiuk választásával, máris jön a “kár elsietni” - nem a költözést csak a veled való költözést és építkezést. Talán úgy képzelték, hogy a kisebbik gyerek majd gondjukat viseli öreg korukra (nyilván pár nélkül hát nehogymár valakit kerülgetni kelljen), és most ezen megy a feszülés, hogy a nő építkezik vele és elviszi, és nyilván hamarosan gyereke lesz és feléjük se néz (ha ez a gond, akkor viszont lehetnél a legszentebb asszony is a környéken, akkor is baj lenne veled)
2020. nov. 30. 10:41
 7/18 A kérdező kommentje:

5ös. Igazából a tisztelet miatt nem szól egy szót se. Van mikor már sok neki is az egész, és kinyilik a szája. Akkor egy időre abba is marad a kötekedés. De pár nap múlva indul újra az egész. Lelkileg engem megvisel.. De tartja bennem a lelket az hogy már nincs sok időnk itt.

6os :Nyilván tudom nem lát szivesen, csak nem mondja. De ez kép mutatás. Igen fiatalabbik fiú. De ez indok arra hogy ilyen legyen? Engem nem szeret? Nem kell szeretnie, nem velem kell leélnie az életét hanem a gyerekének, ha neki jó, akkor neki miért nem mindegy? Basszus mint egy szorgos kishangya úgy ugrottam mindenre, mindent is megcsináltam, házi munka kerti munka, minden, amiben szükségük volt a segítségemre, mindig tiszteltem őket. Bármi rosszat mondtak, mindig kussban ültem, még akkkr is mikkr jogtalan volt. Volt rá példa hogy elkellett volna mennünk egy rendezvényre (vendégként persze) de belázasodtam, és így nem mentünk. Ezért másnap le lettem szidva... Akkor se szóltam érte egy szót sem. A párom magyarázta el nekik, hogy ha meghalok akkor is mennem kéne?! Úgyhogy. De tudnék rengeteg példát felsorolni. És nem hiszem hogy adtam volna indokot arra hogy utáljanak. De a férjem a mindenem, úgyhogy őt nem fogom elengedni miattuk!!! Elvégre nem velük fogom leélni az életem. De amilyen a mosdó olyan a törölköző. Lesz majd még ez így sem. De Isten malma lassan őröl.

2020. nov. 30. 11:05
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

Mi tök jóban voltunk apósékkal, pedig az nem is ház volt, Csak egy nagy lakás, ahol együtt éltünk velük.

De az utolsó pár hónap mégis elég feszkós volt..

Nem tudsz mit tenni, ne vedd fel ezeket a bunkóságokat, már mindjárt vége!

2020. nov. 30. 11:44
 9/18 anonim válasza:
42%

Szia, az elöttem szolok velemenyehez csak annyit adnek hozza, hogy (elismerve, hogy neked rosszul esik), hogy a neha egyszerüen csak el kell engedi. Alap, hogy a masik ember altal keszitett etelt csak ugy nem kritizaljuk, de az, hogy a ferjednek mondod, o igy mar ket iranybol lesz nyomva, enelkül pedig, ennyi idö alatt lehet magara se venne. Ha teged er kritika, vagy a föztödet, akkor ne nyeld le, nyugodtan valaszolhatsz ra. Persze ha mar nem lesztek itt, ezek a surlodasok mar a regmulte lesznek, az meg hogy hülyen reagalnak, egye-fene, neha mindenki lehet hülye... Egyik füleden be, a masikon ki.

Most, hogy tölük függtök, sajnos kicsit nyelni kell, persze nem a vegtelensegig. Ha ilyen helyzet all elö, valahogy ki kell eresztened a gözt(a futast en is jo otletnek tartom). Ha mar külön elö, független (!) csalad lesztek, akkor mar ti hozzatok meg a szabalyaitokat, ne folyjanak többe bele, nem kell a keretlen tanacs.

Remelem hamarosan mar elkezdetitek a sajat jövötöket, addig is kitartast es türelmet!

2020. nov. 30. 11:57
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Az en kajamat tuti nem szidta volna egesz ebed alatt, mert közöltem volna hogy akkpr ne egyen belőle.

Ezt leszámítva vigasztaljon hogy nemsokára költöztök, nem sokáig kell elviselni.

2020. nov. 30. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!