Anyósom megmondja mit kellene vennem a gyereknek?
Kedves Előző kommentelő, az általad leírt eset teljesen más.
A Kérdező által ismertetett esetben az anyós - úgy tűnik - mintha azt feltételezte volna hogy "anyuka nem tudja: új ruhák kellenek a gyereknek" stb.
Megmondom őszintén, én ebből annyit látnék, hogy anyós kicsit tulaggodo nagymama, én meg valószínűleg ugrok minden xarra, így a férjemnek keresztül próbál segíteni, mert én valószínűleg vérig sértődöm mindenen.
Eszembe nem jutna felhivni. Mondjuk a férjem se szólna ilyen levelrol és nem azért, mert az anyja kérte, hanem azért, mert megoldana a képzeletbeli problémát egyedül. Szólna az anyjának, hogy anyu, tudja a Kati mi kell, de köszönöm a segítséget oszt' annyi.
Nem ismerem ugyan az anyósod, de miért is ne beszélhetne bármiről a fiával. Nem tartom valószínűnek, hogy utasításba akarta adni, hogy mit kell vennetek a gyereknek.
Azt meg, hogy ne szóljon neked arról, amit írt, gondolom azért írhatta, mert tudja, hogy keresed rajta a fogást, hogy mibe tudnál belekötni, és nem akart problémát egy ártatlan megjegyzésből.
Te ugye nagyon utálod az anyósod?
22es, szerintem te vagy minden anyós álma. Nincs gyerekem, de ha lenne, egy ilyen menynek nagyon örülnék, és összetenném minden este a kezem, hogy vagy.
Amiket itt a gyakorin lehet olvasni, a sok mindenbe belekötő, mindenben rosszat látó meny-hozzászólásokat, kérdéseket, hááááát a jövő szaranyósai kitermelik saját magukat.
25!
Semmi butának nézés nincs benne. Sima szülői, nagyszuloi aggodalom. De amugymeg ha elolvasol itt pár kérdést, hidd el, nem olyan meglepő, hogy segíteni akar....
27!
Majd ő eldonti, hogy aggódik e. Bar láthatólag a kérdező és a te esetedben jobban jár a, ha le se xarná az unokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!