Anyósom megmondja mit kellene vennem a gyereknek?
"a végén odairta h nekem (mármint a feleségének) erről a levelrol nem kell tudnom"
Nem, nem neked írta oda, hanem a férjednek.
És a végén odairta h nekem (mármint a feleségének) erről a levelrol nem kell tudnom
Azért, b+, mert a fiával beszélgetett arról, hogy mi a helyzet éppen, jön a tavasz, satöbbi. Nem utasított, egyebek
Idióta.
Ha a kérdező úgy tette volna fel a kérdést, hogy erre az üzenetre véletlenül talált rá és mit tegyen?, akkor a válaszok az lennének, hogy milyen kapcsolatban él, hogy mert vállalni gyereket egy ilyen emberrel, nem lehet bízni benne, anyuka pici fia még most is, nem áll ki a feleségéért….,?
Nos itt a férj megmutatta az üzenetet, tisztességes a nejével.
Szerintem anyós adhat tanácsot, de ezeket egy anya is tudja, hogy mire van szüksége a gyerekének egy évszakváltásnál, vagy méretváltásnál.
Ne a fiának írjon, hanem beszélgessenek erről együtt a menyével.
De az rendes tőle, hogy nem ruhákkal állított be.
"Nos itt a férj megmutatta az üzenetet, tisztességes a nejével."
Már bocs, de az anyja semmi rosszat nem mondott, és kérése ellenér emutagatja a feleségének a nagy semmit. Tudod, ha valakivel beszélek valamit, akkor vele beszélem meg, nem a házastársával. Ennyi pletykafészket! Én inkább semmit nem mondok olyanoknak, akik minden tovább mondanak a párjuknak.
"Ne a fiának írjon, hanem beszélgessenek erről együtt a menyével."
Már miért is? Az apa ugyanolyan szülő, mint az anya, ugyanúgy gondoskodhat a gyerekről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!