Anyósom megmondja mit kellene vennem a gyereknek?
Ne foglalkozz a kötekedőkkel, nyilván gyerekük sincs, csak hát közeleg a választás, aztán próbálnak belerúgni a családosokba.
Nálunk is nagyon hasonló a helyzet amúgy. Anyám nagyon jószándékú, jót akar, de elképesztően törtetően csinálja, és ha meg szólunk neki, akkor megsértődik..
Legyetek erősek a férjeddel, legyetek egy erős egység, ha kell, konfrontációval, és akkor idővel elfogadja majd az anyós, hogy nem szólhat bele.
Remélem.. :)
#11: mert mindent elkövet a kérdező, hogy belekosson az anyósaba.
Mi köze a választásnak a kérdező dolgahiz? Itt minden gyerekeknek üldözési mániája van?
10- es
De írt a mama rosszat, azt, hogy ne mondja el a feleségének
Bocsánat, házas vagyok, van egy fiam, és ezért úgy gondolom, hogy a férjem, a gyerekünk a családom és elvárom, hogy elmondjunk egymásnak mindent, főleg, ha abban a dologban nekem, a férjemnek vagy a gyerekünknek szerepe van
Csak én nem értem? Ha jön a jó idő, miért kell a gyereknek sapka , sál?
Szerintem nem érdemes ez a dolog arra hogy idegeskedj.
Amikor írt a férjednek, akkor a férjednek azt kellett volna vissza írni, hogy anya, nem vagyunk hülyék majd mi tudjuk a Gizivel mi kell a gyerekünknek, ne te mond meg. És nem kellett volna vissza postázni neked. Olyan a férjed szája mint a réce p. icsája. Ezzel jól megkeverte a szart, rá haragított az anyjára ahelyett hogy felnőttként elintézte volna. Szóval az anyósod is hibás de a férjed is legalább annyira. Szerintem ne foglalkozz vele és azt csinàlj amit akarsz. És a férjed tanuljon meg kiállni értetek és ne keverje a szart.
De írt a mama rosszat, azt, hogy ne mondja el a feleségének
Talán mert tudta, hogy a kedves feleség kiforgatja majd a szavait.
Tegnap beszéltem anyukámmal telefonon, szó volt arról is, hogy megy műszakira a kocsi. Azt mondta, na, akkor a férjem viheti szerelőhöz. Most fogtam volna fel is, hogy utasít?
Kb ez lehetett a kérdező férjével is. Beszélgetett anyukával, mondta a mama, hogy jön a tavasz, mennyi minden kell a kicsinek... Nem véletlenül nem akarta, hogy a hp megtudja, mert egy ártatlan beszélgetés alapján is hiszti van. Nem tudom, miről beszélgethetnek szabadon, ami neki is tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!