Máshol is van olyan nagyszülő aki nem kíváncsi az unokáira meg a saját gyerekére?
Figyelt kérdés
Anyósomat 4 hónap után el akartam hívni, persze előtte is hívva lett de mindig kitalál valamit ami miatt nem jön. Amúgy sose hívja fel az unokáit és nem is érdeklődik. Ha a fia nem hívja fel telefonon akkor ő nem is keresi a fiát se.2022. márc. 23. 16:38
31/34 anonim válasza:
3,5 éve! született a gyerek, nem újszülött, csak a kérdezőéknek IS kényelmesebb nem menni
32/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, szívesen mentünk tavaly is. De most miért menjek ha nem hív? Hívjam fel hogy kimennénk, kimehetunk? Ez annyira nem természetes nekem.
Nem okozna gondot elmenni egy 5 és egy 3,5 évessel, ha tudnám hogy normálisan fogad. Arról már nem beszélek hogy mekkora tisztaság van náluk. Még a wcre is úgy megyek hogy el kell takarjam az orrom olyan tiszta. Nem vagyok tisztaság mániás de van az az alaptisztaság amire azt mondja az ember oke ez még így jó.
2022. márc. 24. 08:21
33/34 anonim válasza:
32-re: Én megértelek. Nálam alapszabály, hogy oda nem megyek, ahova nem hívnak.
34/34 anonim válasza:
Kérdező, nyugi. Ha a nagymama tette volna fel ugyanebben a szituban a kérdést, akkor már el lett hordva itt mindenféle szemét önző vén banyának.
Nem kell aggódnod, NEM Te vagy a hibás (a lusta, a kényelmes, az ilyen meg az olyan), csak éppen Te kérdeztél, hát Téged kell most szidni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!