Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Máshol is van olyan nagyszülő...

Máshol is van olyan nagyszülő aki nem kíváncsi az unokáira meg a saját gyerekére?

Figyelt kérdés
Anyósomat 4 hónap után el akartam hívni, persze előtte is hívva lett de mindig kitalál valamit ami miatt nem jön. Amúgy sose hívja fel az unokáit és nem is érdeklődik. Ha a fia nem hívja fel telefonon akkor ő nem is keresi a fiát se.
2022. márc. 23. 16:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem fontosak voltak a nagyszüleim, ezek szerint Őfurkósaágod xarik rájuk"

Tényleg? És miben nyilvánul meg az, hogy fontosak neked, például abban, hogy meglátogattad őket? Akkor ha azt állítod, hogy meglátogatod, aki fontos neked, akkor csak nem tagadod, hogy a kérdésben szereplő nagymamának nem fontos az unokája, mert ha az lenne, meglátogatná, nem?

Ha neked születne unokád, és a menyed azt mondaná, ő nem megy sehova újszülöttel, mert az ő családjában meg nem ez a szokás, akkor nem mennél el megnézni a saját unokádat, vagy mi? És a te anyád sose járt az unokáihoz, mert nálatok csak a fiatal járt az időshöz?

Tudod, a végső igazság még mindig az, hogy akit érdekel az unokája, az nem hepciáskodik, hanem elmegy és megnézi. Mondják durvábbat? Jobb családokban az újdonsült nagyszülők nemhogy elvárják, hogy az újszülöttet hordják hozzájuk látogatóba, hanem ők maguk ajánlják fel, hogy szívesen ELMENNEK segíteni az anyukának az első pár napban, ha szüksége van rá.

2022. márc. 23. 19:39
 22/34 anonim ***** válasza:
95%

Vannak ilyen nagyik, nem mindenkinek az unoka a világ közepe. Pláne ha dolgozik is és aktív is...éli a saját életét és nem elégíti ki a babázás. Ismerek én is ilyet, ez van.

Nem kell erőltetni ha nem akarja.

2022. márc. 23. 20:48
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Igaz mondjuk tényeg aki szereti a gyerekét az unokázik is. Most azért mert felnőtt és esetleg megtagadta a szüleit, vagy nekik támad, vagy fenyegeti őket, még nem baj, menni kell unokázni akkoris. Hiszen mi a jó istenre költené a nagyszülő a pénzét. Nehogy már saját élete legyen, vagy annyi önbecsülés hogy ahol megtagadnak oda nem megyek. Irosgattok itt mindent. Hogy lehetne már elfogadni hogy a hülye nagyszülőnek van élete. Nincs és kész. A gyerek a minden és az unoka. Cserébe a nagy semmiért. A szülőnek kutya kötelesség szeretni a gyerekeit, hiszen azért vállalta anno. A gyereknek meg nem kell szeretni viszont, hiszen nem ő kérte az életet. Tisztelje is a szülő lehetőleg a gyereket és minden esetben ismerje is el.
2022. márc. 23. 21:34
 24/34 anonim ***** válasza:
77%
#23, sok igazság van abban, amit leírtál.
2022. márc. 23. 21:40
 25/34 anonim ***** válasza:
74%
24es te hány éves vagy?
2022. márc. 23. 21:41
 26/34 anonim ***** válasza:
77%

#25, Felnőtt gyerekeim vannak, unoka is van.

(És igen, hallgattassék meg a másik oldal is)

2022. márc. 23. 21:46
 27/34 anonim ***** válasza:
47%

De te mi a lóf*szról beszélsz, 23-ad, mi közé annak ehhez a sztorihoz, amit leírtál?

A kérdező elmondta, hogy a fiú szokott érdeklödni, ergo itt nincs a szülő megtagadva.

"Hogy lehetne már elfogadni hogy a hülye nagyszülőnek van élete. Nincs és kész. A gyerek a minden és az unoka"

Tehàt ha a friss nagyszülő meglátogatja az unokát a születését követően, az egyenlő azzal, hogy az unoka a világ közepe? :D

Olvasod te egyáltalán, mit írsz?

De tudod mit, legyen igazad, senkinek nem kell érdeklődnie a saját gyereke meg unokája iránt, nyugodtan le lehet őket fosni, nem kell se felhívni, se meglátogatni őket (bár nem értem, akkor minek kellett megcsinálni anno a gyereket), így is lehet nyugodtan élni. Csak aztán nem kell sírni, hogy a nagyira a kutya se nyitja rá az ajtót, minek menne hozzá az az unoka, akit még megnézni sem akart, most őszintén?

Szomorú, hogy így gondolkodtok, gondolom, ti is ilyen szeretetlen, közömbös nagyszülők lesztek, akiknek derogál majd elmenni megnézni a gyereket, ha nem viszik házhoz nektek egy hetesen, inkább nem is látjátok.

2022. márc. 23. 21:49
 28/34 anonim ***** válasza:
72%
Én nem vagyok nagyszülő. Csak a közvetlen környezetemben történt most egy ilyen. Hülye gyerek apját megtagadta utána hisztizett hogy nem megy unokázni. Azt mondta h az apja nem az apja, le is vette a nevét. Ezután 6 hónappal anyját is megtagadta. Vannak ilyenek hidd el amit leírtam. El várnak mindent, de cserébe a nagy semmit adják.
2022. márc. 23. 21:58
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Rengeteg iylen van.
2022. márc. 23. 22:28
 30/34 anonim ***** válasza:
74%
Semmi gond majd pár év múlva rájön hogy hoppá senkit sem érdekel se gyerekeimet se az unokákat mi van velem.
2022. márc. 24. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!