Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Máshol is van olyan nagyszülő...

Máshol is van olyan nagyszülő aki nem kíváncsi az unokáira meg a saját gyerekére?

Figyelt kérdés
Anyósomat 4 hónap után el akartam hívni, persze előtte is hívva lett de mindig kitalál valamit ami miatt nem jön. Amúgy sose hívja fel az unokáit és nem is érdeklődik. Ha a fia nem hívja fel telefonon akkor ő nem is keresi a fiát se.
2022. márc. 23. 16:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
16%
Ingyen*
2022. márc. 23. 17:12
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
Hát, őt olyan is van, ahol a gyerek tagadja meg a szülőjét és nem engedi unokázni. Először az apját tagadja meg utána az anyját. De a felesége rokonsága az szent.
2022. márc. 23. 18:03
 13/34 A kérdező kommentje:
Sose hagynám rá a gyerekeimet. Egyszerse volt az hogy ő bármikor vigyázott volna rájuk. Nem is volt rá mondjuk szükségem
2022. márc. 23. 18:04
 14/34 anonim ***** válasza:
95%

Ot nem erdekli, te meg ne eroltesd, minek?

Vannak ilyen emberek, azt mondod, hogy meg a sajat gyerekere se kivancsi, akkor az unoka ebbol a szempontbol mitol lenne mas?

Engedd el, kesz.

2022. márc. 23. 18:04
 15/34 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudjatok már, de ti, akik ezt írosgatjátok, hogy a kérdezőék is el tudnának menni, hülyék vagytok?

Alap, hogy amikor megszületik egy kisbaba, akkor a család látogatja meg őket, nem a szülők cipelik majd az újszülöttet másokhoz megnézni (nyilván kivétel lehet nagybeteg, mozgásra képtelen rokon, de itt nem erről van szó).

Ahhoz a nagyszülőhöz, akit annyira nem érdekel az unokája, hogy 4 hónap alatt megnézze, felesleges vinni a gyereket és erőltetni a kapcsolattartást. Mert sz*rik az unokája, meg láthatóan a saját gyerekére is.

Kérdező, nem, nem normális ez a dolog, de attól még létezik. Normális ember szereti a gyerekét (azért vállalta), ergo a gyereke gyerekére is kíváncsi lesz.

2022. márc. 23. 18:07
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

3,5 eve szuletett a “kisbaba”, boven tudnanak ok is menni.

De nyilvan a kerdezo se megy, mert erzi, hogy le van szarva, minek torje magat, csakhat ugye vegleg el kene akkor engedni a dolgot, nincs ertelme ezen feszulni.

Egyebkent szerintem optimalis esetben, ha mindenki egeszseges es meg tudja oldani, akkor nincs olyan, hogy csak en megyek vagy csak ok jonnek. Nalunk is a nagyszulok jonnek vagy mi megyunk, mikor hogy jon ki a lepes.

2022. márc. 23. 18:14
 17/34 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Cserélj anyóst azokkal a korábbi kérdezőkkel, akik meg arra panaszkodtak, hogy az anyós folyton a nyakukra jár... :-DDD
2022. márc. 23. 18:26
 18/34 anonim ***** válasza:
21%

15!

Hát tudod én úgy nőttem fel anno, hogy a fiatal látogatja az idoset, így nekem eszembe nem jutott pl hogy a nagyanyámnak kellene elbicikliznie hozzám megnezni a gyereket, he,sette vittem én. Egyenesen a kórházból. Tudom, tudom, minimum 6 hétig a közelébe se kellett volna engedni senkit, de mégis elvittem. De azon se problemaztam soha, ha valaki épp olyan ajándékot adott, ami nem tetszett/nem volt a gyereknek való. Megkoszontem, eltettem.

2022. márc. 23. 18:29
 19/34 anonim ***** válasza:
71%

"Hát tudod én úgy nőttem fel anno, hogy a fiatal látogatja az idoset, így nekem eszembe nem jutott pl hogy a nagyanyámnak kellene elbicikliznie hozzám megnezni a gyereket"

Senkit nem érdekel, te hogy nőttél fel. Attól még nem újszülöttet szoktak látogatóba rángatni, max. proliéknál.

Tök felesleges magyarázkodni, akit érdekel az unokája, az elmegy megnézni, legyünk őszinték, itt a nagymama pont lesz*rja az egész családját. Ha nekem unokám születne, alig várnám, hogy lássam, biztos nem ülték otthon várva, vagy elhozzák vagy nem.

2022. márc. 23. 18:36
 20/34 anonim ***** válasza:
73%
Máshol is.
2022. márc. 23. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!