Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Máshol is van olyan nagyszülő...

Máshol is van olyan nagyszülő aki nem kíváncsi az unokáira meg a saját gyerekére?

Figyelt kérdés
Anyósomat 4 hónap után el akartam hívni, persze előtte is hívva lett de mindig kitalál valamit ami miatt nem jön. Amúgy sose hívja fel az unokáit és nem is érdeklődik. Ha a fia nem hívja fel telefonon akkor ő nem is keresi a fiát se.
2022. márc. 23. 16:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem mentek ti?
2022. márc. 23. 16:41
 2/34 anonim ***** válasza:
26%
4 hónap az durva. Nem csoda, ha mem megy. Nem kerestek.
2022. márc. 23. 16:41
 3/34 anonim ***** válasza:
83%
Sőt, olyan unoka és gyerek is van, aki nem kíváncsi a nagymamára meg az anyjára.
2022. márc. 23. 16:43
 4/34 anonim válasza:
90%
Persze, az én nagymamám ugyan ez a kategória. Két évig nem jött el hozzánk, pedig hívtuk, még a 18. szülinapomra sem jött el, nem az mondta, hogy már van programja. Ünnepekre mindig elmegyünk hozzá, de 1 nap után konkrétan kidob minket a lakásból, hogy mostmár elég időt töltöttünk együtt. A nagypapám 10 éve halt meg, azóta a mamámnak már van egy 7 éves párkapcsolata, amit velünk tavaly osztott meg. Az apukám szülei sokkal normálisabbak, leginkább velük szoktunk lenni, amikor megyünk az ünnepekre. Mivel mást nagyon nem tudtunk csinálni, egyszerűen elfogadtuk a helyzetet és 2-3 havonta elmegyünk hozzá vagy felhívjuk.
2022. márc. 23. 16:46
 5/34 A kérdező kommentje:

Hívtam múlt hét pénteken is de rögtön kitalált egy olyan programot ahová a nap bármely szakában el tudna menni, de ő pont szombaton ment oda... Párszor volt hívva de teljes érdektelenséget mutat.

A kedvencem mikor a 3,5 éves gyerekemnek zenélő csecsemő játékot hoz... Valahol ott ragadt le anyósom

2022. márc. 23. 16:48
 6/34 anonim ***** válasza:
11%
A legtöbb 3,5 éves szereti a zenélő játékokat. Neked nehezedre esne elmenni hozzá a gyerekkel?
2022. márc. 23. 16:49
 7/34 A kérdező kommentje:

Nincs elvárásom hogy minden adandó alkalommal játékot hozzon, mert nincs szükségünk rá, de ő valahogy ragaszkodik hozzá mintha a gyerekeim csak a játék miatt szeretnék.

Előfordul hogy mi is kimegyünk, mondjuk kocsink nincs. Vonattal szoktunk menni vagy kibiciklizünk a két gyerekkel, vonaton mondjuk gyalogosan és a vasúttól messze laknak.

Játékot és minden dolgot ami kell egy gyereknek mi vittünk ki ő semmi ilyet nem vett, de annyira letojja hogy ott sülnek szét a napon a játékok vagy érnek el.

2022. márc. 23. 16:52
 8/34 Katona Dius ***** válasza:
96%

nem kíváncsi rá, nem kell erőltetni. Hagyni kell, élje a saját kis életét. Az apai nagymamám 3 éve halt meg, ő olyan volt, ha hetente nem mentünk, akkor felhívott, hogy már nem szeretjük? Ezt midnig olyan aranyosnak gondoltam.

Anyai nagymamám meg senkivel nem foglalkozik, csak magával. Unokahúgom most szült a napokban, nem nagyon érdekli a dédunoka. Nagypapám épp most volt szaruhártya műtéten, korházban fekszik, mamámnak az a legnagyobb gondja, hogy ételt kell készítenie magának. Mindig papa készíti neki a kaját, mert arra is lusta. És igen, vannak egészségügyi problémái, de közel sem annyira súlyosak, hogy ne tudná magát ellátni. Egyszerűen egyszerűbb neki, ha kiszolgálják.

2022. márc. 23. 16:58
 9/34 A kérdező kommentje:
Telefonon mondtam is neki hogy ha neki az a program fontosabb annál hogy 4 hónapja nem látta az unokáit akkor menjen én itt befejeztem a hívogatását. Mert tudjátok mindig azzal jön hogy de rég látta őket, hát hogy a viharba ne ha nem jön meg nem érdeklődik. Ezt úgy nem szeretem kb mintha mi lennénk a hibásak hogy ő nem jön. Egymástól nem lakunk messze kocsival egy 15 perc vonattal meg fél óra.
2022. márc. 23. 17:03
 10/34 anonim ***** válasza:
17%

Ti is el tudnátok menni.

Ebből a nagyiból úgy látszik nem lesz ingyeb bébiszitter 🤔

2022. márc. 23. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!